Annons

Annons

Shakira: ”Jag lever som en zigenare”
Annons


Shakira lever som en zigenare.

Shakira tycker att hon reser för mycket.

Sångerskan, som jämför sig själv med zigenare i nya singeln ”Gypsy”, har problem med att slå sig ner på en enda plats eftersom hon hela tiden reser runt i sitt jobb som artist.

– Ända sedan jag blev berömd har jag alltid varit på resande fot, vilket är fantastiskt eftersom jag får uppleva så många olika kulturer och traditioner. Men jag lever definitivt mitt liv som en zigenare, säger stjärnan.

I musikvideon till nya singeln syns världsstjärnan, som är förlovad med advokaten Antonio de la Rua, tätt omslingrad med tennisstjärnan Rafael Nadal.

– Jag vill ha med någon som jag kunde identifiera mig med och som vet hur det är att hela tiden vara på resande fot. Nadal är lik mig på det sättet att han startade sin karriär när han var väldigt ung och dessutom har han flyttat runt från plats till plats. Det skadar ju inte att han ser bra ut heller, säger hon.

Shakira och Rafael Nadal syns tätt omslingrade i musikvideon till sångerskans nya singel "Gypsy".

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar