Annons

Annons

Skarsgård: ”Kändisskapet är läskigt”
Annons


Alexander Skarsgård tycker att kändisskapet är läskigt.

Svenska Alexander Skarsgård, 33, aktuell i den tredje säsongen av tv-serien ”True Blood”, har skördat stora framgångar i USA och Hollywood den senaste tiden men erkänner att kändisskapet skrämmer honom.

Efter filmdebuten som 13-åring i ”Hunden som log” var han nära på att helt ge upp skådespelarkarriären.

– Jag gillade inte att folk kände igen mig. Kändisskapet var läskigt. När folk stirrade på mig på gatan gjorde det mig bara förvirrad. Det gjorde mig verkligen obekväm. När jag var 20 bestämde jag mig för att ge skådespeleriet en extra chans.

Alexander Skarsgård i en scen ur tv-serien "True Blood".

Skarsgård avslöjar även att han är intresserad av att medverka i fler musikvideor efter att ha varit med i Lady Gagas video till låten ”Paparazzi”.

– Man kan jobba med en film i tre månader och sedan går ingen och ser den, sen så gör man en sån sak som tar sex timmar och så pratar alla om det. Det är min nya karriär. Jag kommer att sluta skådespela och göra musikvideor i fortsättningen!

Läs även: Skarsgård och Bosworth i Sverige!

Stephen Moyer, Anna Paquin och Alexander Skarsgård på premiären av den tredje säsongen av "True Blood".

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar