Annons

Annons

Skarsgård och Bosworth i Sverige!
Annons


Alexander Skarsgård visade upp sin hemstad Stockholm för påstådda flickvännen Kate Bosworth i helgen.

De har fortfarande inte officiellt bekräftat att det är ett par, men hur ska man annars tolka att vår svenska Hollywoodhunk Alexander Skarsgård, 33, tog med sig Kate Bosworth, 27, till Sverige i helgen?

”True blood”-stjärnan har bland annat visat upp Djurgården och sitt kära Södermalm för Kate. På lördagen syntes paret på restaurang Kvarnens uteservering på Medborgarplatsen. Med i sällskapet var bland andra skådespelarna Rafael Edholm och Fares Fares.

Vid 19-tiden på lördagen åt Alexander och Kate middag på restaurangen Aarts på Åsögatan tillsammans med ett stort gäng vänner.

– Jag är ute med mina kompisar och har kul. Men mer än så vill jag inte säga. Jag är här och är ledig, sa Alexander till Expressen.

På kvällen syntes Kate och Alexander festa på klubben Kåken på Regeringsgatan.

– De såg väldigt kära ut. De kysstes och kramades öppet och verkade ha en väldigt rolig kväll. Hon såg jätteglad ut, berättar ett ögonvittne för CHIC.

För att se fler bilder från Alex och Kates romantiska helg i Stockholm, klicka här och här.

Läs även: Skarsgård och Bosworth i polisbråk

Alex Skarsgård och Kate Bosworth på promenad på Södermalm i Stockholm. Alexander Skarsgård och Kate Bosworth var på besök i Stockholm i helgen.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar