Annons

Annons

Genialt knep! Så väljer du alltid rätt kö när du shoppar

Lika mycket som vi älskar att shoppa, ogillar vi att köa. Med det här tricket väljer du alltid rätt kö (och sparar tid till ännu mer shopping)!

Långa, ringlande köer fram till kassorna kan lätt få shoppingsuget att sina. Och visst känns det alltid som att du har valt fel kö? Inte nu längre! CHIC har knepet som hjälper dig att välja rätt kö – oavsett om du ska shoppa kläder, storhandla eller trånar efter en milkshake från snabbmatskedjan!

Annons

Det är The New York Times som har tagit fram olika knep som kan vara värda att ta till när du närmar dig en kassa med flera köer.

Läs även: Bevisat: Det är den perfekta höjden på klackar
slippa_koa

Ett tips är att spana in vad personerna framför dig ska betala för. Har de fler antal av samma vara går det oftast snabbare att scanna än om varorna är helt olika. Dessutom kan det faktiskt vara värt att ställa sig bakom en person med många varor, istället för fler personer med färre produkter då det tenderar att ta extra tid att inleda och avsluta ett köp.

Men det mest geniala och framför allt snabbaste knepet är att välja kön längst till vänster. Eftersom majoriteten av oss är högerhänta väljer vi omedvetet att svänga till höger när vi ska ställa oss i en kö. Färre personer står därmed i kön till vänster!

Smart va?

Läs även:
Sju dyra köp som blir billigare på hösten
Webb-shoppen NA-KD öppnar fysiska butiker
Sju dyra köp som blir billigare på hösten
Få gratis wifi på alla flygplatser – med ett hemligt tips

Bildkälla IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar