Annons

Annons

Snabba tips (och en utlottning!) till mors dag
Annons


Happy Socks uppmärksammar och hyllar mamma på mors dag.

Inte fixat någon mors dag-present än? Lugn! Här får du ett par snabba tips, och chansen att vinna ett presentkort!

Strumpor kan man inte få för mycket av, speciellt inte färgglada snyggingar från Happy Socks. Välj mellan randigt, rutigt, prickigt och andra ljuvliga mönster – Happy Socks har alla typer av utformningar så att du enkelt ska hitta ett par som passar just din mamma. Pris: 70 kr, knästrumpor 100 kr.

Happy Socks uppmärksammar och hyllar mamma på mors dag.

Presentkortet SpendOn från Mastercard går till skillnad från vanliga presentkort att använda i alla affärer där man kan betala med kort. Det kan laddas med valfritt belopp och finns att köpa på 7-Eleven, Pressbyrån och Shell-mackar runt om i Sverige.

CHIC har fått ett SpendOn-presentkort laddat med 600 kr att lotta ut bland våra läsare. Uppdaterat! Vinnaren blev: Anneli Ek.Ge bort ett presentkort från Mastercard.Säg den som inte blir glad av blommor och choklad! Interflora har en mors dag-bukett med stora liljor och gerbera, tillsammans med en ask choklad för 375 kr.

Mors dag-bukett med choklad från Interflora.Fler snabba tips:

  • Skriv ett brev.
  • Ring ett samtal.
  • Laga en god middag.
  • Fixa ett eget hemmaspa.

Visste du att:

  • 29% av alla svenska tjejer ser sin mamma som sin största förebild, enligt en undersökning som Libresse har gjort.
  • Enligt en tidigare nordisk Libresse-undersökning inför internationella kvinnodagen ska en bra kvinnlig förebild framför allt bry sig om andra människor. Hon ska även ha ett bra självförtroende samt vara omtänksam och förtroendeingivande.

Läs även: Libresse lanserar tamponger.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar