Annons

Annons

Sommarblommorna som ger dig flest likes på Instagram

Vill du lyckas med den där perfekta inredningsbilden på Instagram? Spana in vilka blommor du ska ha i dina stilleben.

Det där perfekta Instagram-flödet kan ibland vara klurigt att få till. Det ska inte bara vara samma estetiska filter, det ska också vara bra motiv (såklart). En trend som är kvar för att stanna, både hos inrednings- och modeprofiler är att variera flödet med vackra blommor. Så vilka blommor gäller då? CHIC har spanat in de mest likevänliga.

Annons

1. Pioner
Försommaren är pionernas tid, SOLOs inredningsbloggare Emelie Ekman (@34kvadrat) satsar helhjärtat på dessa i sitt flöde. Och hon är inte ensam. Inredningsprofiler som Lotta Folkesson (@lifestylebyl) och Jannike Ebbing (@bisse_) strösslar också sina hem med blomman.

Chark och vin hos mig med bästa @ameliesjobring @alexandralisapettersson @jangerothmalin @mariellejungerup

Ett foto publicerat av Jannike Ebbing (@bisse_)

2. Hortensior
De ska vara så stora som möjligt – och gärna blå. De blå hortensiorna exploderade i våra Instagram-flöden förra våren och trenden håller i sig även i år. Mer like-vänlig blomma får man leta efter. Linda (@li_interor) dukar med blomman medan My (@mystylemia) ställer dem i sovrummet.

3. Liljor
Klassiskt tidlöst och funkar året runt. Liljan luktar inte bara himmelskt, den gör sig också riktigt bra på bild. Inredningsprofilerna vet hur man ska matcha dem. Anna (@lyckehem) matchar blomman med gulddetaljer medan Elin (@elinslivingart) ställer dem på marmorbordet.

4. Rosor
Vår som sommar så bokstavligen blommar vi ut i rosor. På Instagram verkar den rosa rosen ha högst popularitet. Den syns nämligen överallt – och ju fler desto bättre! Hur härligt stämmer de inte in med sötsaker, till exempel? Ett vinnande koncept!

Fredagsblommor och fredagsfika! Nu tar vi helg! 🌷

Ett foto publicerat av Lotta Folkesson (@lifestylebyl)

Läs även:
Fyra knep för att bädda din säng snyggt à la Pinterest
Tre enkla och billiga knep som får ditt hem att se lyxigare ut
Så gör du lyxig äggröra som på hotell

Annons
Annons

AnnonsLaddar