Annons

Annons

4 plagg du behöver i din garderob just nu

För den som vill vara helrätt sommaren 2017 är off shoulder och mules ett måste. CHIC listar fyra av de hetaste trendplaggen just nu – och har samlat de allra bästa köpen!

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Sommaren 2017 vill vi strosa runt i färgglada mules och njuta av solen i volangplagg med off shoulder-detaljer. Säsongens allra trendigaste plagg stavas baddräkt och vi är mer redo än någonsin att bära den även till vardags. CHIC listar fyra av de mest trendsäkra plaggen just nu – och har dessutom scannat av butikerna efter de allra bästa köpen!

Annons

Läs mer: 21 trendiga baddräkter – lika snygga på stranden som i stan

Alla produkter i denna artikel är utvalda av CHICs redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsterna Apprl och Awin.

1. Off shoulder-blus

Off shoulder har varit på tapeten sedan i fjol, men just nu har trenden fått ett ordentligt uppsving i modevärlden. En blus i blått, vitt eller rosa med bara axlar är ett måste för dig som vill vara helrätt sommaren 2017.

1. Blå blus med bara axlar från Neon Rose.

2. Randig blus i rosa från Noisy May.

3. Vit blus med resår vid ärmen från New Look.

4. Blå blus med volanger från Dorothy Perkins.

Klicka på pilen nedan för nästa trendplagg!

1 2 3 4

Annons
Annons

AnnonsLaddar