Annons

Annons

Sonia Rykiel Pour H&M
Annons


Sonia med dottern Nathalie.

H&M fortsätter att samarbeta med fantastiska designer. Det franska modehuset Sonia Rykiel är ny gästdesigner för vintern 2009 och våren 2010! 

Den första kollektionen innehåller exklusiva damunderkläder och accessoarer och landar i cirka 1 500 av H&Ms butiker den 5 december

Designsamarbetet med underkläder är helt nytt för H&M och en annan nyhet är att dem även kommer att säljas i några av Sonia Rykiels främsta butiker. 

Sonia Rykiel är känd för sina härliga stickade plagg och även dem ingår i samarbetet. Den andra kollektionen innehåller stickade plagg och lekfulla accessoarer för kvinnor och flickor i åldern 1,5 till 8 år. Kollektion nummer två finns i utvalda H&M-butiker den 20 februari 2010

– Underklädeskollektionen Sonia Rykiel pour H&M är en fantastisk möjlighet att sprida Rykiels modefilosofi till ett stort antal kvinnor runt om i världen, och det är dessutom en underbar avslutning på året. Den stickade kollektionen är ett perfekt sätt att välkomna en ny och färgsprakande säsong”, säger Nathalie Rykiel, chef och konstnärlig ledare på Sonia Rykiel. 

Läs även: Den 14 november släpps Jimmy Choos kollektion för H&M. 

Av: Emilie Hermansson Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar