Annons

Annons

Storbråk i säsongavslutningen av ”Svenska Hollywoodfruar”
Annons


Gunilla Persson kommer inte så bra överens med de andra Hollywoodfruarna.

Gunilla Persson kommer inte så bra överens med de andra Hollywoodfruarna.

Missa inte säsongavslutningen av ”Svenska Hollywoodfruar” ikväll! När Isabel AdrianGunilla Persson, Maria Montazami och Margareta Svensson träffas för en pressfotografering i Los Angeles urartar det, inte helt oväntat, i ett storbråk. Gammalt groll kommer upp till ytan och när Margareta dessutom tar tillfället i akt och spelar upp sin nya låt ”Hollywood, Hollyweird”, inspirerad av Gunilla, tar Gunilla illa upp och får ett utbrott.

Som om inte det vore nog får Gunilla även ett utbrott när hon ska ta bilder för få fart på sin skådespelarkarriär. Hon är allt annat än nöjd med stylingen och måste helt enkelt börja om från början. När hon till råga på allt får problem med bilen på väg till en filmfestival där hon tänkt marknadsföra sig själv får hon dödsångest och skäller ut publicisten när hon kommer fram och inser att hon missat pressuppbådet.

Det aktuella avsnittet av ”Svenska Hollywoodfruar” visas på TV3 tisdag 24 oktober kl. 21:00 med repris lördag 27 oktober 19:00.

Uppdaterat: Vad är dina åsikter om Gunilla? Mobbar de andra fruarna henne, eller förtjänar hon all kritik? Skriv en kommentar.

Gunilla Persson väcker känslor. Foto: TV3/Deja Jordan

Gunilla Persson väcker känslor. Foto: TV3/Deja Jordan

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: TV3


Annons


TAGGAR
8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar