Annons

Annons

Storbråk mellan Gunilla och Isabel i ”Svenska Hollywoodfruar”
Annons


Gunilla Persson och Isabel Adrian i "Svenska Hollywoodfruar".

Gunilla Persson och Isabel Adrian i ”Svenska Hollywoodfruar”.

I gårdagens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” bjöd nykomlingen Margareta Svensson in de andra fruarna till lunch för att lära känna dem bättre. Stämningen var dock allt annat än avslappnad och det slutade med att Isabel Adrian och Gunilla Persson råkade ordentligt i luven på varandra. Isabel anklagade Gunilla för att ha ljugit i föregående säsong och ifrågasatte varför hon tog med sin katt hem till henne.

– Jag vill inte sitta i det här rummet och bli attackerad! Jag tycker att det är så ful stil. Det är ingen klass på denna Isabel Adrian, säger Gunilla upprört.

Margareta ser chockat på när Gunilla får ett utbrott.

Margareta ser chockat på när Gunilla får ett utbrott.

Isabel vill inte kommentera bråket, men Gunilla säger till Nöjesbladet:

– Isabel är fixerad av mig. Hon kommer mer i blickfånget när hon går på mig. Jag tror att det är ett strategiskt sätt för att få publicitet. Hon kan inte ta att jag är mer populär än vad hon är och hon försöker rida på min framgångsvåg. Jag sitter i min kammare och skrattar åt dem. För jag tycker det är roligt att se hur elaka människor kan vara. Isabel Adrian är rädd för att bli utskuffad från serien eftersom det är jag som driver showen.

”Svenska Hollywoodfruar” sänds på TV3 på tisdagar kl. 21:00 samt på TV3 Play.

Länk: Kommentera gårdagens avsnitt i Isabels blogg.

Margareta Svensson bjöd hem de andra Hollywoodfruarna på lunch.

Margareta Svensson bjöd hem de andra Hollywoodfruarna på lunch.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: TV3


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar