Annons

Annons

Susanne Histrup: ”Jag fick ett presentkort som redan hade gått ut”
Annons


God jul, önskar Susanne Histrup!

God jul, önskar Susanne Histrup!

CHIC har ställt några snabba frågor om julen till våra bloggare. Hur firar de jul, vad önskar de sig och har de några bra julklappstips som inte kostar skjortan? Här är vad Susanne Histrup svarade.

Hur kommer du att fira jul i år?
– Jag kommer att fira med min familj i Miami där resten av min familj bor. Det blir en rolig och härlig blandning av svenska och amerikanska traditioner.

Vad är det bästa med julen?
– Det bästa är att få umgås med familjen och släkten. Självklart är det underbartt att se glädjen, förväntningarna och spänningen i barnens ögon när tomten kommer.

Vad önskar du dig i julklapp?
– Förutom fortsatt god hälsa för alla nära och kära. Men jag skulle bli väldigt glad om tomten kom med en knallorange Givenchy clutch. En riktig vitamininjektion!

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– Bästa julklappen, även om den kom några dagar före julafton var när min dotter föddes -19 december 2006. Sämsta, var nog när vi fick ett presentkort som visade sig vara ett presentkort vännerna fått på jobbet och dessutom när vi skulle använda det, hade det gått ut. Klassiskt exempel på att ”the art of re giving” inte alltid funkar.

Har du något bra julklappstips som inte kostar så mycket?
– Till föräldrar och svärföräldrar ger jag alltid foto på barnen, vilket är uppskattat. Köper ramar på IKEA och slår in i vackra paket.

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?
– Alla mina bloggläsare och CHIC-teamet med hopp om ett lyckat 2013.

God jul, önskar Susanne Histrup!

God jul, önskar Susanne Histrup!

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar