Annons

Annons

Susanne Histrup: ”Våga be om hjälp med nyårsfesten”
Annons


Gott nytt år, önskar Susanne Histrup!

Gott nytt år, önskar Susanne Histrup!

CHIC har ställt några snabba frågor inför det nya året till våra bloggare. Hur firar de nyår, vad ser de fram emot nästa år och har de några nyårslöften? Här är vad Susanne Histrup svarade.

Hur kommer du att fira nyår i år?
– Vi kommer befinna oss på Bahamas över nyår. Middag med bubbel, raketuppskjutning på stranden och förhoppningsvis dans natten lång.

Har du några tips för en bra nyårsfest? 
– Om ni är många på middagen eller festen, våga be om hjälp! Dela upp arbetet mellan er. En pigg och glad värdinna är roligare än en trött och stressad. Och värdparet sätter stämningen på festen.

Hur snygg kommer du att vara på nyårsafton?
– Jag hoppas kunna hitta en riktig snygg nyårsblåsa här i Miami. Klädkoden är black tie (smoking) så folk kommer vara uppklädda till tänderna. Måste genast ut och leta….

Vad har varit bäst med 2012?
– Det har varit ett lugnt och skönt år. Men det bästa är nog alla små ögonblick med barnen och deras utveckling. Allt från att lära sig cykla själv, ha huvudrollen på Maximteatern till att ta brunt bälte i karate. Och att jag och min man firade 21 år tillsammans…inte fy skam!

Vad ser du fram emot med 2013?
– Ett fortsatt spännande år och sen ser jag fram emot familjens lilla nytillskott – vår lilla mops som kommer i februari.

Har du något nyårslöfte?
– Faktiskt inte…. Eller, det är väl samma varje år; träna mer, äta nyttigare, konsumera mindre. 😉

Gott nytt år, önskar Susanne Histrup!

Gott nytt år, önskar Susanne Histrup!

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar