Annons

Annons

Susanne Histrup: ”Vi blir 7 vuxna och 9 barn i jul”
Annons


Susanne Histrup med sin man och sina fyra barn.

Susanne Histrup med sin man och sina fyra barn.

CHICs populära modebloggare Susanne Histrup flyr kylan och firar jul bland palmerna med sin fina familj. Som vanligt kommer hon även att köpa en julklapp åt sig själv.

 Var och hur kommer du att fira jul i år?
– Vi var hemma förra året och firade själva (vår lilla familj), så i år åker vi till min familj i Miami. Vi blir 7 vuxna och 9 barn. Vi kommer att börja med att barnen får sina julklappar på morgonen och därefter äter vi frukost ute i solen. Svenska delikatesser blandat med amerikanska. Sedan tror jag vi gör någon aktivitet på dagen allihopa typ tennisturnering för att göra plats för jullunchen. Även här blandar vi friskt med svensk mat och amerikansk. Skinka, köttbullar med skaldjur, bagels, kalkon och löjrom (som jag alltid smugglar med mig). På eftermiddagen så kommer en fotograf som ska foto oss alla så att vi kan ge vår mamma ett fint julalbum. I år ska vi minimera antalet julklappar så vi vuxna ger inte varandra några fina och dyra presenter utan man köper två ”roliga” presenter som man lägger i en hög och sedan drar man lott.

Vad är det bästa med julen?
– Det bästa är att vara tillsammans med nära och kära och äta gott och mycket och att man hinner umgås med de man älskar mest. Att få komma iväg med familjen till värmen i år är inte heller så dumt!

Har du haft någon riktigt misslyckad jul?
– Nej, inte en helt misslyckad jul men vissa jular har väl varit härligare än andra. Det är sinnesstämningen som kan vara avgörande för hur hela julen ska kännas tycker jag. Om folk är stressade, jäktade inför eller på julen eller om det blir lite forcerad ”nu-måste-alla-vara-glada-stämning-för-att-det-är-jul”då blir det inte så lyckat. Men om alla är avslappnade, glada och inte har så höga förväntningar så blir det oftast bäst.

Vad önskar du dig i julklapp?
– Fortsatt god hälsa till nära och kära! Att vi får en härlig semester och att solen tittar fram. Hela dagarna. Men om jag måste välja en pryl så är jag sugen på ett par nya svarta pumps eller en färgglad väska. Och som alltid ger jag ju mig själv en liten sak, och så även i år.

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– Jag har fått många underbara presenter genom åren! Men en av mina döttrar, hade duedate den 24 december men hon kom den 19 december är väl den bästa julklappen vi fått! Sämsta, jag har väl fått några mindre bra men det är ju tanken som räknas och oftast är den väldigt god även om det inte blev helt klockrent.

Har du något billigt och bra julklappstips?
– Att baka eller göra julgodis som man lägger i en glasburk eller ask och så sätter man ett vackert sidenband runt är både personligt och uppskattat.

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?
– Alla mina FANTASTISKA läsare! Ni är bara de CHICaste och bästa man kan ha. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Till Susannes blogg >>

God jul, önskar Susanne Histrup!

God jul, önskar Susanne Histrup!

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar