Annons

Annons

Svenska modekedjan levererar festkläder till dörren

Det finns inte alltid tid att gå till en butik och shoppa nya kläder, därför har den svenska budgetkedjan valt att ta kläderna till dig istället.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Vi har nog alla varit där: du blir bjuden på fest, after work eller en finare middag med kort framförhållning. Du är inte riktigt klädd för kvällen och en smärre panik uppstår. Det här har Gina Tricot tagit fasta vid och även hittat en kreativ lösning på problemet.

Annons

Läs även:
Nu kan du hyra en Chanelväska för 400 kronor
Så tycker modeprofilerna om Kenza x H&M
Sommarens snyggaste badmode i större storlekar

Nu lanserar nämligen budgetkedjan en tjänst i samarbete med urb-it som de kallar Party Express, vilket innebär att du kan beställa utvalda partyplagg direkt till kontoret, hem eller var du nu befinner dig. Kravet är att du ska befinna dig i Stockholm.

”Gina Tricot Party Express är ett sätt för oss att erbjuda våra kunder en lyxigare shoppingupplevelse och leverera plaggen när det är som mest aktuellt” säger Magnus Johansson, marknadsdirektör på Gina Tricot, i ett pressmeddelande.

Läs mer och testa tjänsten här!

Läs även:
Modehusen som flest drömmer om att jobba hos
30 blommiga midsommarklänningar för alla plånböcker
35 stylingtips som inte kostar skjortan

Foto: IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar