Annons

Annons

Sveriges populäraste artistbloggare Charlotte: ”Bakningen fungerar som terapi för mig”
Annons


perrelli1

CHICs nya stjärnbloggare Charlotte Perrelli blev i veckan utsedd av Expressen till Sveriges populäraste artistblogg, före konkurrenter som Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Magnus Uggla för att nämna några namn. Vi är såklart väldigt stolta över Charlottes utmärkelse och ställde några frågor till henne kring detta.

Av Charlotta Flinkenberg Foto Privat, från Charlottes egen blogg

Stort grattis, Charlotte! Hur känns det att ha Sveriges populäraste artistblogg?

– Tack, det är fantastiskt roligt att folk verkar gilla det jag bloggar om! Det är alltid roligt med uppmärksamhet för något man lägger ner en massa tid och energi på.

Du har knuffat undan din bästis Pernilla Wahlgren från förstaplatsen. Hur har hon tagit det?

– Nja, jag vet inte riktigt. Den här omröstning är baserad på popularitet, jag är inte så säker på att jag hade slagit henne vad gäller antal besökare. När jag bloggade kring Eurovision hade jag sjukt mycket läsare/besökare, men var inte ansluten till Bloggtoppen. Hade jag varit det skulle jag ha slagit undan fötterna på Blondinbella, haha! Men sedan lade jag ner bloggen några månader och det tar tid att arbeta sig tillbaka.

Några har frågat mig om du inte ska börja videoblogga? Kan du tänka dig att göra det om du får utrustningen som krävs?

– Jag hade videoblogg vid Eurovision-tiden, både på svenska och engelska. Jag gör lite videoinlägg fortfarande.

Vem är det som tar alla bilder på dig till bloggen?

– Det är lite olika. Ofta är det min turnéledare Kimpa. Annars är det min äldsta son Angelo, som är fem år, som tar dem.

Har du några tips till CHIC-läsarna som driver egna bloggar, vad ska de göra för att öka trafiken?

– Hmm… svårt. Försök göra bloggen så bred som möjligt så att den kan tilltala många.

I bloggen ser man att du bakar väldigt ofta. Hur pallar du att baka så mycket med ditt späckade schema?

– Jag gillar att baka, barnen likaså. Det är avkopplande för mig, ren terapi.Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar