Annons

Annons

Sveriges trendigaste skobutiker
Annons


topplista-sko-1

topplista-sko-2

Att hitta trendiga skor med hög trendfaktor på hemmaplan är inte det lättaste, men visst går det! Sverige har, enligt mig, fem butiker som sticker ut lite mer än alla andra då det gäller att erbjuda ett snabbare utbud av prisvärda och trendriktiga skor för modemedvetna kvinnor. De är inte de största eller mest välsorterade skokedjorna med något för alla, men de med det absolut snyggaste utbudet.

1. Topshop. Den brittiska framgångskedjan kanske främsta fördel är just skoutbudet. Deras trendriktiga näsa för vad som gäller nu är fullständigt oslagbar. Fantasifulla, färgstarka, kaxiga och sexiga skor är parollen. Ett plus för att de tar in gästdesigners som gör spännande kollektioner. Skorna på bilden kostar ca 750 kr.

2. Bianco. Snabbväxande budgetkedja med lekfulla och kvinnliga skor med höga klackar och låga priser. Bianco gör det möjligt även för studenter eller andra med begränsad budget att vara trendig. Skorna på bilden kostar 750 kr.

3. Zara. Den spanska modekedjan tar fram skor som tar slut samma dag de anländer till butik, ett gott betyg på att de lyckas ringa in de hetaste trenderna just nu. Tidigare var kvalitén på skorna lite tveksam, något de rått bot på idag. Sofistikerade, sensuella och brännheta skomodeller för den urbana kvinnan med koll. Skorna på bilden kostar ca 700 kr.

4. Scorett. Uppstickare med lite mer konventionellt utbud än de övriga på listan. Men här finns även en och annan udda och kaxig skomodell för de modemodiga. Bäst på stövlar och ankelboots med innovativ design till moderata priser. Stövlarna på bilden kostar 1 299 kr.

5. Have2have.se. Nätbutik som tar in mycket skor från England. Har en hel del suspekta modeller av plast och tvivelaktig image i sitt sortiment, men bara du har tålamod att scanna igenom utbudet kan du hitta riktigt prisvärda guldkorn! Massor av roliga och trendiga skor till bra priser. Skorna på bilden kostar 998 kr.


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar