Annons

Annons

TÄVLING! Dela med dig av ditt bästa äppelrecept
Annons


Skicka in ditt bästa äppelrecept till Recept.se senast 30 juni.

Skicka in ditt bästa äppelrecept till Recept.se senast 30 juni.

Har du ett bra äppelrecept som du vill visa upp för hela Sverige i höst? Recept.se – Sveriges nya matsajt, letar efter ett recept som ska pryda deras annons. Kanske är det ditt!

Recept.se är en ny matsajt från Mat & Vänner AB, där vi samlar recept från några av landets ledande matmagasin. De bygger sina annonser på utvalda recept och nu vill de ge sina användare chansen att synas.

– Vi letar efter ett nytt recept att pryda vår höstannons. Det ska bli väldigt kul att få välja ut ett fin recept och vinnaren får självklart synas tillsammans med receptet i vår nästa annons, säger Rebecca Wictor, chefredaktör recept.se.

Annonsen kommer att synas under hösten i magasin som Mat & Vänner, ELLE mat & vin, Mat & Hälsa, ISABELLAS, Matmagasinet, Magasin Skåne, Aller Trädgård och BAKA. Vinnaren kommer även intervjuas till en artikel som senare publiceras på recept.se.

Vad behöver jag göra?

Skicka in ditt recept med receptbild till recept.se@aller.se, senast den 30 juni. De kommer sedan skapa ett medlemskonto (om du inte redan har ett) åt dig och lägga upp ditt recept på sajten. Håll koll på när ditt recept är upplagt och dela gärna i sociala forum, ju fler som gillar ditt recept och betygsätter det, desto större chans har du att få det utvalt av vår jury.

Tänk på att receptet behöver ha en bild. De kommer sedan fota vinnarreceptet på nytt och provlaga det.

Hur koras vinnaren?

En jury bestående av representanter från Mat & Vänner AB kommer att välja ut det bästa receptet. Vinnaren kontaktas sedan för en intervju.

Har du frågor angående tävlingen, kontakta chefredaktör Rebecca Wictor:

Mail: rebecca.wictor@aller.se
Telefon: 076-610 20 73

Ditt recept kan synas på en annons liknande denna i flera stora tidningar!

Ditt recept kan synas på en annons liknande denna i flera stora tidningar!


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar