Annons

Annons

Taylor Lautner vill inte strippa på film
Annons


Taylor Lautner vill helst inte visa sig i bar överkropp på film.

Taylor Lautner kommer bara att visa upp sig i bar överkropp i en film om en roll kräver det.

Även om den 18-åriga skådespelaren gärna visar upp sitt imponerande sexpack i ”Twilight”-filmerna – i vilken han spelar Jacob Black – är han inte beredd att visa upp sin kropp i varje film han medverkar i. Om sin roll i filmen ”Valentine´s Day” säger han:

– Egentligen var det meningen att jag skulle ta av min tröja i filmen. I manuset stod det att vi skulle gå in i skolan och att min rollfigur Willy då skulle ta av sig tröjan. Jag bara: ”Whoa, whoa, whoa. Vänta nu. Kommer han att ta av sig tröjan mitt i skolan? Nej, nej, nej.” Anledningen till att jag tar av mig tröjan i ”New Moon” är för att det står så i boken. Och det finns anledningar till att min rollfigur gör det, säger Lautner.

Taylor Lautner i bar överkropp i "The Twilight Saga: New Moon".

Även om Taylor helst inte visar upp sin kropp i någon film, säger han att rollen som Jacob i ”Twilight”-filmerna fick honom att träna hårdare på gymmet.

– Jag är på gymmet, jag gör mina repetitioner, och jag läser böckerna, och studerar karaktären. Jag säger till mig själv: ”Jag vill ha den här rollen, jag älskar den här rollen. Jag kommer inte att förlora den. Jag kommer att känna den bättre än någon annan, och jag kommer att göra den där extra repetionen, eftersom jag kommer att vara Jacob Black”, säger han.

Läs även: CHIC på plats med Twilight-stjärnorna

Taylor Lautner och Twilight-kollegan Kristen Stewart när de besökte Stockholm nyligen.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar