Annons

Annons

Taylor Momsen, 17: ”Jag röker, so what?”
Annons


Taylor Momsen vill inte vara en förebild.

Den 17-åriga skådespelerskan/sångerskan Taylor Momsen kritiseras ofta för sina provokativa outfits och skandalösa beteende men själv insisterar hon på att hon inte bryr sig ett dugg om vad folk tycker om henne.

– Det handlar om att äga sig själv oberoende av vad någon säger om en. Det här är den jag är och den jag alltid kommer att vara. Det handlar om att varenda tjej ska vara sann mot sig själv, säger hon.

Taylor Momsen bryr sig inte om vad folk tycker om henne.

”Gossip Girl”-stjärnan avslöjar också att hon inte alls gillar tanken på att vara en förebild eftersom hon tidigare har blivit fotograferad när hon rökte en cigarett.

– Jag röker, so what? Varför bryr sig folk om vad en 16-årig tjej gör som de aldrig ens har träffat? Det är inte som om jag sitter där och säger: ”Barn, ni borde gå och köpa ett paket cigaretter”, säger hon.

– När jag går ut med en cigarett och någon tar ett kort på det och lägger ut det på internet så är det inte mitt problem. Jag lever bara mitt liv och kommer inte att börja leva mitt liv för andra människor, fortsätter hon.

Tycker du att Taylor Momsen har rätt eller borde hon tänka mer på att vara en förebild? Kommentera!

Läs även: Taylor Momsen har sparkat sina stylister

Taylor Momsen är känd för sin attityd.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar