Annons

Annons

Taylor Momsen har sparkat sina stylister
Annons


Taylor Momsen vägrar att låta någon annan bestämma hur hon ska se ut.

Den blott 16-åriga skådespelerskan och sångerskan Taylor Momsen, aktuell som reklamansikte för Madonna och Lourdes nya märke Material Girl vägrar att låta någon annan bestämma hur hon ska klä sig och har därför sparkat sina stylister.

– Jag höll på att bli galen eftersom folk ville forma mig till någon jag inte är, bara för att jag skulle bli populär. Att sparka mina stylister har gjort att jag känner mig friare, och nu klär jag mig själv.

BILDSPEL: Lansering för Material Girl

Taylor Momsen uppträder med sitt band The Pretty Reckless.

Taylor sjunger i bandet The Pretty Reckless och gillar nitar, läder och stay-ups.

– Jag antar att folk tycker att det är provocerande, men jag klär mig som jag gjorde innan jag blev känd.

Läs även: Taylor Momsen lanserar rockig parfym.

Taylor Momsen med sitt band The Pretty Reckless den 22 juni.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


Annons

Laddar