Annons

Annons

Lär känna Therese Fischer – CHICs nya bloggare

Therese Fischer är modell och har hela världen som sin arbetsplats. Nu bloggar hon på CHIC.se och skriver om resor, modellyrket och vad som egentligen händer bakom kulisserna.

Välkommen till CHIC.se, Therese! Berätta lite om dig själv!
– Tack så mycket! Det ska bli jättekul att komma igång med bloggen på nya CHIC. Jag kommer från Stockholm och har jobbat som modell sedan jag var 19 år. Så fort jag gick ut gymnasiet började jag resa, och jag har bott i städer som Los Angeles, New York, London och Sydney. I dag pendlar jag mellan Sverige och L.A. och har startat mitt eget klädmärke som släpps i sommar.

Annons
Gilla CHIC på Facebook

Var har vi sett dig tidigare?
– Ni har nog sett mig tidigare i Svt:s dokumentärserie Modellflickor. Jag har även synts i olika tidningar, kampanjer och omslag i Sverige för bland annat JC, Gina Tricot, Scorett, Bianco, Bik Bok med mera.

Vad kommer vi att få läsa i din blogg, therese.chic.se?
– Allt möjligt som jag känner för att blogga om, men främst mitt vardagliga liv som modell. Jag reser ganska mycket så det blir mycket bloggande från olika platser i världen. Jag vill hålla en positiv vibe på min blogg!

therese fischer blogg

Therese skriver mycket om livet som modell i bloggen.

Du är modell och reser världen över – vilken är din favoritplats på jorden?
– Oj, det är verkligen jättesvårt. Jag har liksom olika favoritställen beroende på vad jag vill få ut av det. Vill jag ha livskvalitet så väljer jag L.A, men vill jag ha mer tempo och work flow så blir det London. Sen älskar jag att resa till exotiska platser, typ St. Barths eller Bahamas!

Vad är det roligaste med modellyrket?
– Att få resa! Jag har fått se platser jag annars aldrig hade fått besöka om det inte vore för modellandet. Sen får man träffa så mycket olika människor!

Handen på hjärtat, kan du ens bli dålig på bild? Alltså, vi är lite avis på din fotogeniska sida…
– JAAA! Haha, man är alltid sin största kritiker. Jag kan lätt ta 20 till 30 bilder innan jag får till en bra selfie.

therese fischer blogg 2016

”Ibland tar jag 30 selfies för att få till den perfekta”, säger Therese.

Hur ser en perfekt lördag ut för dig?
– Hmm, det varierar verkligen. Ibland kan det vara skitkul att gå ut och träffa alla kompisar och vara lite galen, men sen kan det lika gärna vara mysigt att bara ta det lugnt, laga mat, titta på någon film och somna tidigt.

Vad gör dig riktigt glad?
– Att resa. Så det är väl tur att jag jobbar med det jag gör! Jag blir lätt uttråkad och vill ut och se världen. När man reser kommer man ur sin bubbla och får se hur andra lever och hur annorlunda deras vardag kan se ut mot ens egen. Det är extremt givande att få vistas i nya miljöer och uppleva andra kulturer. Jag kommer nog aldrig sluta resa. Inte ens när jag blir gammal och grå och knappt kan röra en enda muskel, haha!

Slutligen – hur ser våren 2016 ut för dig?
– Jag har lite spännande projekt på gång som jag inte riktigt kan prata om än, utöver lanseringen av mitt eget märke. Jag kommer att fortsätta modellandet och pendla mycket mellan USA och Sverige, sen låter jag resten vara upp till ödet!

OM THERESE FISCHER
Ålder: 28
Bor: Stockholm och Los Angeles
Blogg: Therese.chic.se
Instagram: @theresefischer
Twitter: @theresefischer

Annons
Annons

AnnonsLaddar