Annons

Annons

Tiger Woods erkänner otrohet
Annons


Alla tidningsrubriker blev för mycket, nu erkänner Tiger Woods otroheten.

Efter inte mindre än tretton påstådda älskarinnor, däribland ett antal porrskådisar, kryper nu Tiger Woods till korset och erkänner att han varit otrogen mot sin svenska fru Elin Nordegren. I ett uttalande på TigerWoods.com skriver han:

– Jag är djupt medveten om den besvikelse och smärta som min otrohet har orsakat så många människor, mest av allt min fru och mina barn. Jag vill återigen berätta för alla hur otroligt ledsen jag är och att jag ber om förlåtelse. Det kanske inte är möjligt att reparera den skada jag har gjort, men jag vill göra mitt bästa för att försöka.

Han berättar även att han beslutat att ta en paus från golfen på obestämd tid. Istället ska han lägga allt fokus på att bli en bättre make, far och person.

Tycker du att Elin ska förlåta Tiger?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar