Annons

Annons

Träna hemma med Ballet Beautiful – kändisarnas favorit
Annons


Mary Helen Bowers är Ballet Beautiful.

Mary Helen Bowers är Ballet Beautiful.

Den professionella ballerinan Mary Helen Bowers har lanserat en egen träningsform som hon kallar för Ballet Beautiful. Övningarna är avsedd för alla som vill få starka och graciösa kroppar och du kan enkelt göra dem hemma framför teven eller datorn.

– För mig är Ballet Beautiful mycket mer än bara fysiska övningar i min balettbaserade träningsmetod. Det handlar om att leva ett balanserat och tillfredsställande liv, genomsyrat av skönhet, kraft, kunskap och hälsa, berättar Mary Helen.

Mary Helen har haft flera kända klienter, däribland Natalie Portman som hon personligen tränade inför den prisbelönta rollen i ”Black Swan”.

Natalie Portman i "Black Swan".

Natalie Portman i ”Black Swan”.

Hon har även tränat flera av Victoria’s Secrets-modeller som Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lindsay Ellington, Miranda Kerr, Erin Heatherton, Lily Aldridge och Doutzen Kroes.

– Jag älskar att jobba med VS-tjejerna. De tränar så hårt och tar bra hand om sina kroppar. Den första VS-modellen jag började träna med var Miranda Kerr. Sedan började Lindsay Ellingon komma till studion, berättar Mary Helen.

Hennes bästa tips för att inte tröttna på träningen:

–Avsätt tid att träna varje dag. Även om bara har 15 minuter att träna magen så kommer din kropp att kännas starkare och du kommer att fortsätta känna dig i kontakt med din hälsa och dina träningsmål.

Förutom DVD:s och böcker kan man köpa kurser online, men det finns även flera gratis klipp med Ballet Beautiful på YouTube. Programmet nedan tar bara 15 minuter, men ska enligt de som testat vara väldigt effektivt.

Läs även:
Cocorose gör lyxiga vikbara ballerinas
17 saker du bara känner igen om du gymmar
Alltid trött? Här är de 6 vanligaste orsakerna

Mary Helen Bowers är Ballet Beautiful.

Mary Helen Bowers är Ballet Beautiful.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar