Annons

Annons

Uppdaterat: Brittany Murphy är död!
Annons


Brittany Murphy är död. Här är hon på premiären av "Happy Feet" 2006.

Skådespelerskan Brittany Murphy är död! Stjärnan, känd från filmer som ”Clueless”, ”8 Mile” och ”Sin City” blev bara 32 år gammal. Hon hittades död i sin make Simon Monjacks hem i Los Angeles tidigt söndag morgon.

Brittany på premiär i L.A. den 1 december i år.

Enligt källor till TMZ var det hennes mamma som hittade henne livlös i duschen. Läkarna kunde snabbt konstatera att hon hade hjärtstillestånd när de anlände till platsen, och hon dödförklarades senare på sjukhuset. Orsaken till hennes död är ännu inte känd, men Brittany har (som ni ser på bilden ovan) varit väldigt mager på slutet, och man har hittat receptbelagda mediciner i hennes hem.

Brittany med dåvarande pojkvännen Ashton.

Brittany har tidigare dejtat Ashton Kutcher som hon spelade mot i filmen ”Just Married” 2003. Han skrev igår på Twitter:

– Vi ses på andra sidan, kid. Idag förlorade världen en liten bit solsken. Mina djupaste kondoleanser går ut till hennes familj, hennes man och hennes underbara mamma Sharon.

Skådespelerskans familj säger i ett uttalande till Us Weekly:

– Vår älskade Brittanys plötsliga bortgång är en fruktansvärd tragedi. Hon var vår dotter, vår fru, vår kärlek och en lysande stjärna. Vi ber att ni ska respektera vårt privatliv just nu.

Brittany Murphy och Simon Monjack i maj 2007.

Brittany och Simon, som jobbar som manusförfattare, gifte sig i maj 2007. Så sent som den 1 december sa hon till People:

– Jag är välsignad som har en så kärleksfull man. Apropå nyårslöften så skulle jag gärna skaffa barn nästa år, men det är ett ganska stort löfte!

Tyvärr fick Brittany aldrig chansen att hålla sitt löfte.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar