Annons

Annons

Uppgifter i helgen: Brad Pitt och Angelina Jolie separerar! Vad tror du?
Annons


Är kärlekssagan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt över?

Det har länge ryktats om trubbel i paradiset, och enligt den brittiska nyhetssajten News of the World ska nu Brad Pitt, 46, och Angelina Jolie, 34, gå skilda vägar! De ska till och med ha besökt en skilsmässoadvokat (paret är dock inte gifta) för att dela upp sin förmögenhet på drygt 2 miljarder kronor och göra upp om vårdnaden av deras sex barn.

Enligt uppgifter ska Brad och Angelina ha gemensam vårdnad om barnen, även om de ska bo hos Angelina på heltid. Alla papper ska vara undertecknade av båda parter, men något datum för separationen är inte satt än. Brad köpte dock förra veckan ett hus precis bredvid parets gemensamma hem i Los Angeles, så förberedelserna verkar vara i full gång.

Den senaste gången ”Brangelina” fotograferades tillsammans, utanför restaurangen Alto i Manhattan den 8 januari, såg de allt annat än lyckliga ut.

Brad Pitt och Angelina Jolie lämnar restaurangen Alto i Manhattan.

Paret har spenderad den senaste tiden på olika håll, och när Brad till exempel närvarade vid galan Hope for Haiti i helgen befann sig Angelina, som i vanliga fall brinner för välgörenhet, i New York. Paret dök inte heller upp på Golden Globe Awards förra helgen, trots att Brads film ”Inglourious Basterds” var nominerad till flera priser.

En representant för paret säger dock exklusivt till JustJared att paret inte ska separera och att det är ”total b.s.” – totalt skitsnack!

Vad tror du, ska Brad och Angelina separera?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Läs även: Brad Pitt och Jennifer Aniston till rätten!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar