Annons

Annons

Vackraste väskorna som ger fingret åt lågkonjan
Annons


topplista-vaskor-c8

Dessa 5 väskor är de snyggaste skälen att spendera mellan 12000 och 18000 kronor just nu. Se dem som en investering med bra andrahandsvärde, eller som exklusivt tittgodis. Drömma får man ju, trots att det är lågkonjunktur!

1. Elly Studded Leather Hobo Bag, Burberry, ca 16 000 kr. Kom för något år sedan, även i tyngre nitade modeller (som jag tröttnat på). Men den här, något smäckrare, modellen är heeelt underbar!

2. Silk Rosette Shoulder Bag, Valentino, 13 868 kr. Fullständigt opraktisk med de där påsydda rosorna. Fullständigt daterad om något år. Fullständigt lovely!

3. Classic Flap Bag, Chanel, ca 17 000 kr. Jag älskar den i rött, med den synliga CC-loggan. Brukar kallas 2.55, även om det inte riktigt är exakt som originalmodellen med ”mademoiselle-locket”. Men jag tycker denna är snyggare. Behöver dock inte vara så stor som den Nicole Richie bär på bilden.

4. Striped Multicolor Clutch, Prada, ca 12 000 kr. Kom för något år sedan och är fortfarande en favorit hos mig. Jag älskar de vågiga, flerfärgade ränderna. Skriker ‘fashion’ på lång väg och hottar upp den tristaste LBD, eller ett par jeans.

5. Wave Borsa Tracolla Shoulder Handbag, Moschino, ca 18 000 kr. Ovanligt ”städad” modell för att vara just Moschino, men jag älskar de rynkade detaljerna och den varma, solgula färgen.

Av: Charlotta Flinkenberg


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar