Annons

Annons

Vad tänder Kim Kardashian på?
Annons


Kim Kardashian har en något udda böjelse för män med små öron...

Kim Kardashian har en något udda böjelse för män med små öron...

Den kurviga skönheten Kim Kardashian har en något udda fetisch – och för henne har storleken betydelse – den 29-åriga realitystjärnan älskar nämligen män med små öron!

Kim, som nyligen blev singel efter att ha gjort slut med NFL-spelaren Miles Austin i september, kan till och med tänka sig att gifta sig med en man som har rätt storlek på öronen.

– Jag är besatt av killar med små öron. Det tänder jag på. Är inte det konstigt? När jag dejtar någon, tänker jag alltid, ”Skulle jag kunna gifta mig med den här personen? Och ”Hur skulle våra barn se ut?”, erkänner Kardashian.

Kim Kardashian roar sig i Paris med sin mamma.

Kim Kardashian roar sig i Paris med sin mamma.

Kim avslöjar också att hon för tillfället tar en paus från män eftersom hon inte gillar att dejta och inte vill att folk ska tro att hon är lättfotad.

– Jag försöker att vara singel, men för mig innebär inte det att jag dejtar runt. Jag multidejtar inte. Vad skulle hända om jag gick på fem olika dejter? Det skulle vara bilder på mig med fem olika män och jag skulle kallas både det ena och det andra. Så jag gillar inte att dejta. Och du vet, det här är den tiden då jag inte har barn, jag är inte gift, och jag är själv. Varför inte bara dyka in i jobb och fokusera på det innan jag gifter mig? säger hon till Heat Magazine.

Just nu planerar hon för fullt inför sin 30e födelsedag den 21 oktober.

– Jag ska till Vegas, det är galet! Vi ska till Tao, dit jag även gick förra året, avslutar hon.

Läs även: Kim Kardashian om sin nya vikt

Kim på shoppingrunda i Milano.

Kim på shoppingrunda i Milano.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar