Annons

Annons

Världens 10 sexigaste pappor!
Annons


Hängivna fadersfigurer som leker med sina söta barn är oerhört attraktivt. Vi har valt ut de 10 sexigaste papporna i världen, från välpolerade Brad Pitt till rockfarsan Steven Tyler.

 

Ovan: Vältränade skådespelaren Ryan Philippe har dottern Ava och sonen Deacon tillsammans med Reese Witherspoon, som han skilt sig ifrån. Ryan har sagt att barnen är det bästa han åstadkommit som människa.

Fotbollsproffset David Beckham och hans fru Victoria ligger i för att få ihop ett helt sjumannalag av söner. Än så länge har de sönerna Brooklyn, Romeo och Cruz tillsammans.

Brad Pitt – say no more. Planetens sexigaste man som nu mognat och tar papparollen på allvar. Nuförtiden är det bara familjen som gäller. Med Angelina Jolie har han fyra barn, Shiloh (på bilden) och adoptivbarnen Maddox. Sahara och Pax. Angelina väntar parets femte barn i augusti.

När supermodellen Heidi Klum blev dumpad av Formel 1-playboyen Flavio Briatore, strax efter att hon fötts parets dotter, så dök artisten Seal upp som extrapappa. Med kärlek och engagemang blev han världens bästa styvpappa åt lilla Leni. Det dröjde inte länge innan Heidi blev gravid igen. Och igen. Idag har paret söta sönerna Henry och Johan ihop.

35-årige Jude Law har fyra barn: styvsonen Finlay, sönerna Rafferty och Judy och dottern Iris. Han delar vårdnad om barnen med exfrun Sadie Frost. Jude är en aktiv pappa och tar ofta med barnen ut på teater, zoo eller promenader.

Ben Affleck har ljuvliga lilla dottern Violet tillsammans med skådespelarkollegan Jennifer Garner. Han är överförtjust över att vara pappa och har sagt att alla klyschor kring lyckan över att vara förälder stämmer just för att det är så underbart.

Bruce Willis, har tre tonårsdöttrar, Rumer (på bilden), Scout och Tallulah. Han har delad vårdnad om barnen med Demi Moore.

Will Smiths goda gener har smittat av sig på hans vackra barn. Yngsta sonen Jaden (som spelade mot honom i ” The Pursuit of Happiness” och dottern Willow har han med frun Jada Pinkett. Sonen Trey har han från sitt första äktenskap.

Aerosmith-sångaren Steven Tyler var rejält sexuellt aktiv under sin vilda ungdom. Han har fyra barn med tre olika kvinnor. På bilden syns han med döttrarna Chelsea och Liv.

Tom Cruise har tonårsbarnen Connor och Isabella, som han adopterade tillsammans med exfrun Nicole Kidman. Med nya frun Katie Holmes har han dottern Suri, som kallats ”ett av världens vackraste barn”.

Hur kickstartar du 2016?

Se resultat

Loading ... Loading ...


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar