Annons

Annons

Veckans bästa shoppingtips från CHIC Boutique
Annons


Veckans bästa shoppingtips från CHIC Boutique

Veckans bästa shoppingtips från CHIC Boutique

Chic.se har i samarbete med Boozt.com smyglanserat CHIC Boutique i Boozts miljö. Varje vecka väljer Josefin Dahlberg ut veckans hetaste shoppingtips.

Josefin Dahlberg, Chics modereporter och modebloggare.

Josefin Dahlberg, Chics modereporter och modebloggare.

Blommig blus: Denim & Supply, 999 kr.

– Jag älskar bohemiska blusar och den här fina blusen är en perfekt sommarblus! Jag skulle matcha den med ett par slitna jeansshorts och ett par enkla sandaler.


Stort halsband: Pieces, 174 kr.

Ett snabbt knep som kan förvandla din vardagsoutfit till en festlook är att addera ett stort halsband, gärna i färg! Jag älskar färgerna på detta halsband och skulle lätt bära det både till fest och vardags!


Svartvit mönstrad klänning: Ganni, 1049 kr.

– Jag älskar långärmade, lösa klänningar och jag älskar det här mönstret. En perfekt vardagsklänning som såklart också passar bra med ett par klackar när det är tid för fest.


Mönstrad bikini: Vero Moda: Överdel, 139 kr & underdel, 90 kr.

– Sommar är inte slut! Vi har ju hela augusti kvar och den här sköna weekendresan i september så självklart kan vi köpa en till härlig bikini. Denna är ju bara så söt!


Svarta klackar: Whyred, 840 kr.

– Jag älskar svarta skor! De passar till allt , de kan få en sötare klänning att se cool ut och det är supersnyggt! Dessa klackar från Whyred får gärna flytta in i min skogarderob!

Mönstrad blus: Selected Femme, 599 kr.

– Som sagt, jag älskar blusar! Den här fina från Selected Femme är ju helt underbar. Perfekt till jeans en vanlig dag och till svart kjol på helgens fest!


Mönstrade byxor: mbyM, 299 kr.

– Sköna, slappa byxor går det ju inte att ha för många av. Det är det första jag byter om till när jag kommer hem från jobbet om jag inte haft på mig dem under dagen!


Stickad tröja: Dagmar, 538 kr.

– En snygg stickad tröja fungerar året runt. På sensommarkvällarna, på hösten och såklart från vintern. Älskar denna från systertrion Dagmar!

Av: Josefin Dahlberg

 


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar