Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.10
Annons


veckansnews10

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

lindsay_lohan

Lindsay Lohans comeback
Den här veckan har skådisen Lindsay Lohan gjort stor comeback i Hollywood. Hon fick äran att vara värdinna för ett avsnitt av humorserien ”Saturday Night Live”. Hon visade prov på självdistans när hon drev med sitt problematiska liv och gjorde genast succé. Avsnittet fick högst tittarsiffror i USA den kvällen och Lindsay har även blivit intervjuad i flera stora TV-shower i veckan. Nu kanske det äntligen är dags för Lindsay att göra comeback även på jobbet?

adele

Spökar det hemma hos Adele?
Sångfågeln Adele flyttade nyligen från London ut på landsbygden för att få vara ifred. Nu verkar det dock som att hon inte är helt ensam i sin gigantiska lyxvilla. Efter att Adele hört mystiska ljud är hon nu rädd att det spökar i huset, som tidigare var ett kloster. Stjärnan vägrar sova ensam längre och har anställt en kvinnlig livvakt som sover i rummet bredvid.

nick_lachey

Tillökning för Nick & Vanessa
Jessica Simpsons exman Nick Lachey avslöjade i dagarna att han också väntar tillökning. Han och nyblivna frugan Vanessa Lachey väntar sitt första barn i slutet av sommaren. Grattis!

pippa_middleton

Pippa gjorde succé på Vasaloppet
Grevinnan Kate Middletons lillasyster Pippa Middleton spenderade helgen i de svenska fjällen. Pippa och hennes snygga, världskända, rumpa åkte Vasaloppet för välgörenhet. Och hon tog sig från Sälen till Mora på imponerande sju timmar och 13 minuter! Hon placerade sig på 412:e plats av 1 734 kvinnor. Dessutom har hennes åk hittills samlat in över 45 000 kr. Bra jobbat!

kim_kardashian

Kim Kardashian är pedant
Nu är det bevisat. Kim Kardashian är verkligen pedant. Kim har tidigare avslöjat att hon äger 318 par skor och nu har hon visat upp dem på sin blogg – alla perfekt uppställda i hyllan, sorterade i färgordning. Nu förstår vi varför Kim började sin karriär som garderobsorganisatör åt Hollywoodstjärnorna…

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar