Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.12
Annons


veckansnews12

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

hilaryduff

Hilary har blivit mamma
Hilary Duff och maken Mike Comrie blev stolta föräldrar till en liten son i tisdags (20/3). Pojken vägde 3 345 gram och både mor och son mår bra.
– Välkommen till världen, Luca Cruz Comrie! Vi är överlyckliga och känner oss som de lyckligaste föräldrarna i världen, skriver Hilary på Twitter.

katy_perry

Katy + Baptiste = sant?
Katy Perry tycks ha gått vidare efter skilsmässan från Russell Brand. I veckan har hon gått på flera dejter tillsammans med den franska modellen Baptiste Giabiconi. Katy gillar honom så mycket att hon till och med tog med honom på sin resa från London till Paris. Vi förstår att hon gillar honom, han är ju musa till självaste Karl Lagerfeld.

reese

Reese Witherspoon gravid igen?
Enligt flera säkra källor är Reese Witherspoon gravid med sitt tredje barn. Barnet blir hennes och makens Jim Toths första gemensamma barn. Paret har ännu inte bekräftat nyheten men vänner till stjärnan säger att hon är i tolfte veckan och att hela familjen är överlyckliga över det nya tillskottet.

kim_kardashian

Kim attackerad av mjöl
Kim Kardashian blev minst sagt förvånad när en kvinna attackerad henne genom att hälla en påse mjöl i hennes huvud på röda mattan.
–  Det här är nog det galnaste, mest oväntade och konstigaste som har hänt mig, säger Kim.

josh

Amanda hjärta Josh
Hollywood har fått ett nytt hett skådespelarpar! Amanda Seyfried, 26, och Josh Hartnett, 33, har funnit kärleken i varandra. Paret ska ha dejtat sedan januari men i veckan har de äntligen vågat visa sig ute offentligt tillsammans.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar