Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.13
Annons


veckansnews13

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

joel_kinnaman

Joel Kinnman dejtar Olivia Munn
Svenska stjärnan Joel Kinnaman har börjat göra sig hemmastad i Hollywood. Nu har han till och med hittat kärleken i Hollywoodskådisen Olivia Munn. Paret ska ha dejtat i ungefär två månader och enligt källor har de samma humor och ligger på samma våglängd i livet. Låter ju lovande!

bradley_cooper

Slut mellan Bradley & Zoe
Efter bara tre månader tillsammans har skådespelarparet Bradley Cooper och Zoe Saldana gått skilda vägar. De lärde känna varandra när de spelade in filmen ”The Words” förra året. Men enligt vänner till stjärnorna är ingen av dem särskilt ledsen över uppbrottet.

january_jones

January åt sin egen moderkaka
Den ensamstående mamman January Jones avslöjade i veckan att hon har ätit sin egen moderkaka. Efter förlossningen lät hon torka ut moderkakan och göra vitaminkapslar av den.
–  Jag var tveksam till det tidigare men vi är de enda däggdjur som inte äter våra egna moderkakor. Det är inte trollkonst, jag rekommenderar det till alla mammor, säger January.

michelle_williams

Michelle hjärta Jason
Michelle Williams har funnit kärleken igen – den här gången i ”How I Met Your Mother”-stjärnan Jason Segel. Paret har varit vänner i flera år och nu har vänskapen övergått i kärlek. Paret ska vara väldigt seriösa och Jason kommer bra överens med Michelles och Heath Ledgers dotter Matilda, 6.

megan_fox

Är Megan gravid?
I dagarna har det börjat ryktas om att Megan Fox och maken Brian Austin Green väntar sitt första barn tillsammans. Enligt amerikans press ska det fortfarande vara tidigt i graviditeten och paret har inte bekräftat uppgifterna. Brian har redan sonen Kassius Lijah, 10.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar