Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.14
Annons


veckansnews14

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

hilary

Hilary visar upp lilla Luca
Här är första bilden på Hilary Duff och Mike Comries nyfödda son Luca Cruz. Den stolta mamman lade upp bilden på Twitter tillsammans med två närbilder på bebisens fötter och ögon.
– Åh nej, tårkanalerna har öppnats. En stolt mamma är lös, kan inte lägga band på mig själv, skriver Hilary om bilderna.

lauren_conrad

Lauren generad över topless-bilden
I veckan släpptes amerikanska tidningen Glamour sitt majomslag som pryds av en topless Lauren Conrad. Men stjärnan själv är lika förvånad som oss andra.
– Jag trodde aldrig att den bilden skulle hamna på omslaget. Det var meningen att den bara skulle få ett litet utrymme inne i tidningen. När jag såg det tänkte ”herregud” och blev helt röd om kinderna. Man ser mycket av mig på den där bilden, säger en generad Lauren.

adele

Lagerfeld skickade Chanel-väskor till Adele
För några veckor sedan gjorde Karl Lagerfeld ett osnyggt uttalande om sångfågeln Adeles vikt – och nu ångrar han sig djupt. Som ursäkt har Karl nu skickat en hel kollektion av Chanel-väskor hem till Adele. Du förlåter väl honom, Adele? Det hade vi gjort!

william

Kate & William redo för bebis?
I veckan har det startats ihärdiga rykten om att det brittiska prinsparet William och Kate ska vara redo för att utöka sin familj. Enligt en källa nära kungafamiljen ska det faktum att parets alla nära vänner blivit föräldrar gjort dem extra sugna. Men än så länge ska Kate dock inte vara gravid. Den 29 april firar paret sin första bröllopsdag.

ashton

Ashton köper ny lyxvilla
Ashton Kutcher har ett nytt hem! Han har lagt vantarna på en lyxvilla i Hollywood Hills. Huset har fem sovrum och åtta badrum. Det är ännu inte känt vad stjärnan fick betala för villan men den låg ute för cirka 72 miljoner kronor. Ashton, som har hyrt huset sedan februari, fick bråttom att köpa det när det visade sig att Justin Bieber och Selena Gomez var intresserade av att köpa det.
– Jag ville inte förlora huset så Justin tvingade mig att köpa det, säger Ashton.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar