Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.15
Annons


veckansnews15

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

lady_gaga

Lady Gaga upprör på Twitter
En arg storm rasar mot Lady Gaga sedan hon postat ett kontroversiellt inlägg på Twitter där hon följs av över 22 miljoner fans. Stjärnan som annars brukar förespråka sunda ideal förkunnade att popstjärnor inte äter.
–  Just killed back to back spin classes. Eating a salad dreaming of a cheeseburger #PopSingersDontEat #IWasBornThisWay.
Upprörda och besvikna fans tog uttalandet som att Lady Gaga visar stöd för ätstörningar. Stjärnan har ännu inte kommenterar  sitt uttalande.

kanye_kim

Kanye hjärta Kim?
Kanye West och Kim Kardashian kan vara Hollywoods nästa kärlekspar. Paret har varit vänner i flera år men den senaste tiden har de synts tillsammans allt mer flitigt. En källa nära duon påstår att Kanye har fallit ”handlöst” för Kim. Och ett nytt uttalande från Kims lillasyster Khloé tycks bekräfta romansen:
–  Jag älskar Kanye. Jag tycker han och Kim är söta tillsammans. De bästa relationerna växer ju fram ur vänskap.

madonna

Madonna fejkar sin succécomeback
Madonna är mitt uppe i en comeback och hittills har den verkat vara en stor succé. Hennes nya album ”MDNA” toppar Billboardlistan men nu har det visat sig att plattan är en stor flopp. Enligt Forbes har skivförsäljningen minskat med 88 % i veckan. Och Madonna ska dessutom ha fuskat till sig fina siffror genom att dela ut skivan gratis till alla konsertbesökare och sedan tillgodoräkna sig siffrorna som försäljning. Vad händer, Madonna?

jennifer

Jennifers trick som fångar män
Jennifer Love Hewitt avslöjade i dagarna att hon har ett hemligt och oväntat knep som får män på fall: vaniljextrakt som används i bakning!
–  Jag bär med mig ett paket McCormick’s Pure Vanilla i min handväska och sedan duttar jag på pudret på min nacke. Män attraheras av vaniljdoften! En gång kom fyra män fram på samma kväll och sa att jag doftade fantastiskt, säger Jennifer.

lanadelrey

Dejtar Lana Axl Rose?
Lana Del Reys, 25, karriär pekar spikrakt uppåt och nu verkar det som att hon även har lyckats snärja sin stora idol Axl Rose, 50. I helgen syntes paret festa tillsammans i LA och Lana är en flitig besökare på Axls konserter. I veckan har hon även börjat bära T-shirts med Axls bandnamn Guns N’ Roses. Lana har tidigare skrivit kärlekslåten ”Axl Rose Husband”, kanske blir den verklighet nu?

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar