Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.16
Annons


veckansnews16

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

angelina

Brad & Angelina förlovar sig
Den här gången är det sant! Efter sju år och sex barn tillsammans har Brad Pitt äntligen friat till sin Angelina Jolie. Brad designade ringen tillsammans med juveleraren Robert Procop och Angelina har stolt visat upp den i veckan. Inget datum är satt för bröllopet än men parets barn är överlyckliga över förlovningen.

leighton_meester

Hej där, Leightons nya pojkvän!
”Gossip Girl”-stjärnan Leighton Meester har funnit kärleken igen och i dagarna visade hon upp nya pojkvännen under en romantisk resa i Rio de Janeiro. Killen heter Aaron Himelstein och är en 26-årig skådis och enligt en källa överöser han Leigthon med kärlek – det låter ju lovande!

anna

En ”True Blood”-bebis är på väg
Det äkta ”True Blood”-paret Anna Paquin och Stephen Moyer väntar sitt första barn tillsammans. Bebisen väntas komma i höst. Paret har varit gifta sedan 2010 och Stephen har redan två barn från ett tidigare förhållande.

ashton

Vad är på gång mellan Ashton & Mila?
Är det något på G mellan de forna kollegorna Ashton Kutcher och Mila Kunis? De har känt varandra i 15 år och träffades igen på en återföreningsinspelning av TV-serien ”That ’70s Show”. Efter det har de haft svårt att hålla sig borta från varandras sällskap och Mila spenderade hela helgen i Ashtons hus. I veckan har de fått lägga all energi på att förneka ryktet att de dejtar varandra. Tror vi på det?

blake

Blake & Ryan letar hus
Blake Lively
och Ryan Reynolds är redo att ta sitt förhållande till nästa nivå. Enligt nära källor till paret är de på jakt efter ett gemensamt hus ute i förorten.
– Ryan bor i princip hos Blake redan, hennes lägenhet känns som hemma för honom. Men de trivs bäst en bit utanför stan.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar