Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.22
Annons


veckansnews-22

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

jessica

Jessica visar upp lilla Maxwell Drew
För ungefär en månad sedan födde Jessica Simpson sitt första barn, dottern Maxwell Drew. Många har väntat otåligt på att stjärnan ska visa upp sitt lilla underverk och nu behöver vi inte vänta längre! I veckan poserade Jessica med bebisen på omslaget av amerikanska People. Flickan har ärvt sin mammas ögon och pappa Eric Johnsons lugn.

marykate

Mary-Kate dejtar president Sarkozys lillebror
Mary-Kate Olsen, 25, har en ny pojkvän – och det är inte vem som helst. Den unga designern har fångat den franska presidentens lillebror – Olivier Sarkoszy, 42!
– Det är sant att de dejtar. De är bra för varandra. M-K har länge klagat på att killar inte är mogna nog för henne, säger en nära källa.

cynthia

Cynthia Nixon har gift sig
”Sex and the City”-stjärnan Cynthia Nixon har gift sig med flickvännen Christine Marinoni. Paret, som har sonen Max tillsammans, gifte sig i hemstaden New York. Cynthia bar en fantastisk ljusgrön brudklänning. Grattis!

britney

Britney på väg mot nytt sammanbrott?
Sångfågeln Britney Spears fick nyligen ett nytt jobb som domare på amerikanska ”The X Factor”. Men nu oroar sig personer i stjärnans närmsta krets att hon inte kommer palla pressen och att hon är på väg mot ett nytt sammanbrott.
– Hon blir extremt nervös och har dåligt självförtroende, hon är hård mot sig själv. Det här jobbet är stressframkallande för Britney och det är mycket förändringar på en och samma gång, säger en källa.

justin

Justin Biebers kaotiska vecka
Tonårsidolen Justin Bieber, 18, har haft en minst sagt kaotisk vecka. Allt började i Norge i onsdags då stjärnan höll en gratiskonsert på en pråm framför Operataket i Oslo. Trots att Bieber hade vädjat till sina fans på Twitter att hålla sig lugna utbröt kaos och det rapporteras att 49 unga fans skadades. Efter konserten flydde Justin i båt med en stor mängd mindre båtar jagandes efter sig. Och som det inte vore nog drabbades Justin av hjärnskakning i Paris igår när han råkade gå in i en glasvägg. Aj!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar