Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.4
Annons


veckansnews4

Veckans hetaste kändisnyheter.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

heidiklum

Slutet för Heidi & Seal
De verkade vara Hollywoods lyckligaste par. Men i veckan släppte supermodellen Heidi Klum och hennes artistmake Seal Samuel bomben – efter sju år tillsammans går de skilda vägar. Paret har fyra barn och har förnyat sina äktenskapslöften varje år sedan de gifte sig 2005.
– Vi har haft djup respekt för varandra och vi fortsätter att älska varandra men vi har växt isär, säger paret som dock inte har tagit av sig sina vigselringar än.

kristincavallari

Kristin Cavallari är gravid
2011 var ett turbulent år för ”The Hills”-stjärnan Kristin Cavallari. Bara dagar före hennes bröllop tog det slut med blivande maken Jay Cutler. 2012 ser dock väldigt ljust ut för Kristin. Inte nog med att hon och Jay är tillsammans igen och planerar ett nytt bröllop – nu väntar de smått också!
– Vi är väldigt lyckliga över den här lilla bullen i ugnen, skriver Kristin på Twitter.

gisele

Giseles lyxhus äntligen färdigt
Efter nästan två år av väntan kan Gisele Bündchen och maken Tom Brady äntligen flytta in i sin 135-miljonersvilla. Det helt otroliga huset, som är på över 2 000 m², ligger i Brentwood, Kalifornien, och har bland annat ett spa, pool, gym, vinkällare och garage med plats för sex bilar. Inte illa!

angelinajolie

Ensamma Angelina dissar Clooneys flickvän
Angelina Jolie avslöjade nyligen i en intervju att hon har väldigt få väninnor och att den enda som hon faktiskt pratar med är sambon Brad Pitt. Nu har det visat sig att Angelina inte är så intresserad av att skaffa fler tjejkompisar heller. När George Clooney och hans flickvän Stacy Keibler delade privatplan med familjen Jolie-Pitt blev hon totalt ignorerad av Angelina.
– Angelina vägrade att låtsas om att Stacy ens var med på planet. Hon ansträngde sig verkligen för att ignorera henne från start till landning. Hon tittade inte ens på henne, berättar en källa för Us Weekly.

demimoore

Demi Moore kollapsar
Efter den jobbiga skilsmässan från maken Ashton Kutcher har Demi Moore sett allt smalare och mer tärd ut för varje dag som gått. I måndags gick det så långt att stjärnan kollapsade av utmattning och stress och fick åka ambulans till sjukhus. Hon ska nu söka professionell hjälp för att bli bättre. Vi hoppas att det går fort! 

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar