Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v. 40
Annons


veckansnews

Kändisnyheter från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i Hollywood den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste kändisnyheterna från veckan som har gått.

olsen

Världens dyraste ryggsäck?
Kan du tänka dig att spendera 277 000 kr på en ryggsäck? Tydligen är det många av världens kvinnor som kan det. Tvillingsystrarna Mary-Kate och Ashley Olsen har designat en ny accessoarkollektion för sin klädlinje The Row och deras ryggsäck i alligatorskinn (som kostar mer än de flesta Hermès Birkin) är helt slutsåld!

liz

Liz Hurley förlovad igen
”Gossip Girl”-stjärnan Elizabeth Hurley har förlovat sig igen! Liz skilde sig från maken Arun Nayar i juni och nu är hon alltså förlovad med en ny man – cricketspelaren Shane Warne. Paret berättade nyheten på Twitter och tackade för alla gratulationer. Bättre lycka den här gången, Liz!

lauren

Har Lauren en ny pojkvän?
Det verkar som att Lauren Conrad har funnit en ny pojkvän i Cheryl Coles ex – dansaren Derek Hough. Paret har varit på flera dejter tillsammans och i veckan läckte bilder ut där de lämnar en restaurang i Hollywood. Lauren såg lycklig ut och hade fått en bukett med rosor av Derek.

blakeleo

Slut mellan Blake och Leo
Nu är kärlekssagan över för Blake Lively och Leonardo DiCaprio. Verkar som att det bara var en sommarromans trots allt… Båda stjärnornas representanter bekräftar nyheten men säger att paret fortfarande är nära vänner. Två av orsakerna till uppbrottet är, enligt en vän till Leo, långdistans och Leos dedikation till jobbet. Han befinner sig just nu i Australien för att spela in “Den Store Gatsby”.

gaga

Vem ska spela Gaga?
TV-kanalen Lifetime är i full gång med att skapa filmen ”Fame Monster: The Lady Gaga Story”. Den ska handla om Lady Gagas liv, från tonåren fram tills idag. Frågan är om någon annan än Gaga själv verkligen kan spela Gaga? På en omröstning som tidningen People har gjort så har Madonnas dotter Lourdes Leon blivit framröstad som kandidat. Det låter onekligen spännande…

jen

Faksimil från Terry Richardson.

Jen Aniston har inte bebis-panik
I en ny intervju med amerikanska Elle berättar Jennifer Aniston att hon inte har någon panik över att få barn.
– Det finns ingen desperation! Om det är meningen så är det meningen. Jag har funnit frid, hur det än blir.
Men vi känner nog en viss desperation? Ett sådant snyggt par som Jen och
Justin hade ju kunnat göra världens sötaste bebis.

rob

Kristen Stewart avslöjar sin pojkvän
”Twilight”-stjärnan Kristen Stewart pratar sällan om sitt privatliv men i en ny intervju med tidningen GQ avslöjar hon en ledtråd om sin pojkvän. Hon befinner sig just nu i Storbritannien för att spela in ”Snow White & the Huntsman” och för tidningen berättar hon att hon gärna vill utforska landet mer eftersom hennes ”pojkvän är brittisk”. Vem kan hon syfta på, om inte Robert Pattinson?

penn

Penn Badgley är Lenny Kravitz nya svärson
”Gossip Girl”-hunken Penn Badgley har funnit kärleken igen. Den här gången i Lenny Kravitz dotter Zoe. Det har ryktats ett tag om att de skulle vara ett par men i veckan gick de ut officiellt med det genom att kyssas öppet på New Yorks gator.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar