Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.42
Annons


veckansnews42

De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i Hollywood den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste kändisnyheterna från veckan som har gått.

nikkireed

”Twilights” Nikki Reed har gift sig
”Twilight”-stjärnan Nikki Reed gifte sig med fästmannen och ”Idol”-deltagaren Paul McDonald i helgen. Paret har dejtat sedan i mars i år. Vigseln hölls på en privat ranch i Malibu framför 100 gäster och Nikki hade 100 diamantknappar isydda i sin brudklänning.

lailabagge

Makarna Wahlgren fick en son
I onsdags födde Laila Bagge Wahlgren sin andra son, sitt första gemensamma barn med maken Niclas Wahlgren. Alla tre mår bra men Laila kommer inte att medverka i kvällens avsnitt av ”Idol”. Vad den lille killen kommer att heta är än så länge hemligt. Grattis, önskar CHIC!

laurenconrad

Lauren Conrad fortsätter färga håret i pastellfärger
Lauren Conrad, som tidigare i år färgade hårtopparna i alla regnbågens färger, har nu satsat på persikofärgat hårsvall. Laurens bloggläsare röstade fram färgen men frågan är hur länge den rastlösa stjärnan kommer ha kvar sina färgglada toppar. Vi väntar i alla fall redan med spänning på nästa färgning.

jlo

Jen Lopez och Bradley Cooper kilar stadigt?
Efter en middagsdejt i New York förra månaden startade ryktet om att Jennifer Lopez funnit kärleken i hunken Bradley Cooper. I helgen syntes de tillsammans igen i Los Angeles så de verkar onekligen förtjusta i varandra. ”Hon har roligt tillsammans med Bradley, hon gillar honom”, säger en nära vän till J.Lo. 

madeleine

Trippel svenskt på röda mattan i New York
När  välgörenhetsgalan Angel Ball hölls till förmån för cancerforskning i New York representerades Sverige av inga mindre än prinsessan Madeleine, designern Efva Attling och glamourösa Victoria Silvstedt. På galan fanns även Kim kardashian, Naomi Campbell och Eve.

carlabruni

Frankrikes nya arvinge
Skådisen Carla Bruni och Frankrikes president Nicolas Zarkozy har fått en liten dotter – Giulia. Flickan, som föddes den 19 oktober, är det första barnet som födds till en sittande regent i Frankrike sedan Napoleon, inte illa!

beyonce2

Beyoncés feta barnkammare
När Beyoncé och Jay-Zs bebis anländer i februari kommer föräldrarna vara mer än redo. Just nu bygger de nämligen en 204 kvadratmeter stor barnkammare i sin lägenhet i New York. Alla som vill bli adopterade av stjärnparet räcker upp en hand!

scarlett

Scarlett + Joseph = sant?
Har Scarlett Johansson och Joseph Gordon-Levitt något på gång? Paret har setts hångla med varandra i New York och nu har ryktet börjat surra. Enligt vissa var det ett businessmöte som ledde till något helt annat och enligt andra är det inget seriöst mellan dem. Fortsättning följer…

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar