Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v. 43
Annons


veckansnews43

De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i Hollywood den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste kändisnyheterna från veckan som har gått.

jessicasimpson

Jessica Simpsons växande mage
Det är svårt att dölja den nu, Jessica! I veckan har stjärnan vid ett flertal tillfällen visat upp sin växande gravidmage i tajta kläder. Hon har hittills inte bekräftat den glada nyheten men det ryktas om att hon har sålt storyn till People och kommer berätta det på tidningens omslag. Vi väntar med spänning.

bradjen

Jen Aniston och Brad Pitt – snyggast över 40
Exmakarna AnistonPitt har fortfarande något gemensamt! De har båda blivit framröstade till ”världens snyggaste kroppar över 40”. Jennifer tog även hem titeln ”kändiskroppen vi vill ha” och hennes armmuskler tog hem ”kändiskroppsdelen vi vill ha”. Men Brads sambo Angelina Jolie syntes däremot inte till på den heta listan.

jlo

J.Lo bröt ihop på scen
Nyskilda Jennifer Lopez bröt ihop och började gråta på scen under ett uppträdande i helgen. ”Nu ska jag ska sjunga den sista låten jag skrev om kärlek”, sa J.Lo och under låten ”Until It Beats No More” kom killar som såg ut som hennes ex Ben Affleck, Sean Combs, Chris Judd och Marc Anthony och dansade på scenen. När Jennifer sedan såg sin mamma i publiken blev det för mycket för stjärnan som inte kunde hålla tårarna tillbaka. Kämpa på, J.Lo!

lindsaylohan

Lindsay Lohan poserar naken för Playboy
Det finns visst fortfarande sätt för Lindsay Lohan att tjäna pengar. I veckan kom det fram att den avdankade skådisen har fotograferats naken för ett kommande nummer av Playboy. Vad hon fick för besväret? 6,4 miljoner kronor!

kardashian

Systrarna Kardashian vill ta över ditt hem
Systrarna Kardashian fortsätter bygga på sitt imperium. Efter parfymer och klädkollektioner vill de nu lansera inredningsmärket “Kardashian Kollection Home” med allt ifrån mattor, kuddar, handdukar, ljus, ramar och muggar. Med tanke på hur färgstarka familjen är, lär det inte bli en tråkig kollektion direkt.

christina

Byxlösa Christina Aguilera
Hört talas om byxor, Christina? Sångfågeln tycks försöka starta en ny trend. Två gånger de senaste dagarna har Aguilera visat sig ute på stan endast iklädd överdel och strumpbyxor. Hm, frågan är om någon annan kommer haka på?

blakeryan

Ryan Reynolds är Blake Livelys ”rebound-guy”
Leo? Vem? Blake Lively har uppenbarligen gått vidare från sin sommarflirt och satsar nu helhjärtat på sin forna skådiskollega Ryan Reynolds. När han firade sin 35-årsdag i Boston i helgen fanns Blake vid hans sida hela tiden och överösta honom med ballonger och presenter. Paret har setts till och från ända sedan de spelade in filmen ”Green Lantern” tillsammans men det är först nu som Blake har blivit singel som de kan satsa ordentligt på sin kärlek.

sherlockholmes

Blir det en ”Sherlock Holmes 3”?
”Sherlock Holmes 2” har inte ens hunnit komma ut på bio innan det börjar snackas om en uppföljare. Enligt flera källor jobbar filmbolaget hårt på att få till en tredje film med Robert Downey Jr och Jude Law – förhoppningsvis får även svenska Noomi Rapace vara med i den eventuella filmen.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar