Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v 45
Annons


veckansnews45

De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i Hollywood den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste kändisnyheterna från veckan som har gått.

ashtonkutcher

Ashton slutar skriva sina egna Tweets
Efter några smärre incidenter och inte så genomtänkta Twitter-inlägg har Ashton Kutcher beslutat sig för att sluta skriva sina egna Tweets. För att försäkra sig att inläggen blir av god kvalitet kommer han istället låta sitt team på Katalyst Media att skriva dem. Hm, är inte egna Tweets vad Twitter är till för, Ashton? Och undra hur många av dina 8 miljoner followers som vill läsa din mediabyrås Tweets? 

kellyosbourne

Kelly Osbournes olycka
Kelly Osbourne råkade ut för en tråkig olycka när hon befann sig i Miami för några dagar sedan. När hon dansade på ett uteställe ramlade hon och slog i huvudet så illa att hon fick hjärnskakning.
– I just want 2 thank all the incredible doctors and nurses @ Mercy hospital in Miami 4 taking such good care of me u guys really are amazing, skrev Kelly, som är på bättringsvägen, på Twitter.

conradmurray

Conrad Murray fälld
Över två år efter Michaels Jacksons tragiska död står det nu klart – han blev dödad av sin läkare Conrad Murray. Efter en lång rättegångsprocess dömdes Murray i veckan för vållande till annans död. Straffet är ännu inte helt fastställt men Jacksons familj blev överlyckliga när domen kom.

olarapace

Ola Rapace i ”Bond”-film
Ola Rapace är nästa svensk i raden att medverka i en ”Bond”-film (och nästa Rapace att spela in film i Storbritannien). Han befinner sig just nu i London för att spela in den nya 007-filmen ”Skyfall”. Hans roll är i dagsläget hemlig men visst känns det som att Ola passat bra som skurk? Grattis till den nya rollen!

bradpitt

Kurt Cobain, är det du?
Ser vi i syne? Nej, det är verkligen sexbarnspappan Brad Pitt som har klippt page i bästa Kurt Cobain-anda. Här visar han upp nya frippan på en filmpremiär i Japan. Vad heter din frisör, Brad?

oscar

Mupparna som Oscarvärdar?
Det har varit en minst sagt turbulent vecka för Oscar och hans gala. I onsdags hoppade Eddie Murphy av som Oscarvärd när det blev klart att hans producent Brett Ratner inte fick medverka på grund av hans senaste opassande uttalanden. Efter det startades en kampanj att Mupparna skulle ta över och på tidningen Peoples omröstning tycker nästan 70 % att de borde få jobbet. Nu är det dock klart att det blir goingen Billy Crystal som tar över.

dakotafanning

Dakota Fannings Marc Jacobs-kampanj förbjuds
17-åriga Dakota Fannings kampanjbilder för Marc Jacobs-parfymen ”Oh, Lola!” förbjuds nu i Storbritannien. Bilderna anses anspela för mycket på sex och tros kunna väcka anstöt. Kommer fler länder haka på nu, tro?

mirandakerr

Miranda Kerr i dyr behå
Supermodellen Miranda Kerr visade upp en av Victorias stora hemligheter när årets Victoria’s Secret Fashion Show gick av stapeln i veckan. Den helt otroliga turkosa behån är värd 16,6 miljoner kronor – vi förstår att maken Orlando Bloom såg extra glad ut i publiken under den här visningen…

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar