Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v. 47
Annons


veckansnews47

De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i Hollywood den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste kändisnyheterna från veckan som har gått.

katyperry

Katy Perry: ”Jag är inte gravid!”
Det är ingen hemlighet att Katy Perry är lite sugen på att skaffa barn och i veckan har ihärdiga graviditetsrykten florerat kring den gifta stjärnan. Men hon förnekar bestämt att hon och Russell Brand väntar smått.
–  Hell, no! Jag gillar skräpmat och om ni vill göra det till en graviditet så är det ert problem! Jag älskar fortfarande att dricka alkohol också så vi väntar ett tag till.

kimkardashian

Kris Humphires – maken från helvetet?
Att Kim Kardashian ligger i skilsmässa har nog få missat men anledningen till beslutet har ännu inte blivit känt – förrän nu?  Tidningen US Weekly skriver nu att det var Kris Humphries dåliga attityd mot sin nyblivna fru som fick Kim att tröttna. Nära källor till Kim vittnar om att Kris försökte kontrollera Kim och att han kallade henne både korkad och tjock framför folk. Han ska dessutom ha flirtat med andra kvinnor och bråkat med Kims familj. Hm, sant eller inte? Kim lär uttala sig om hon vill bevisa motsatsen….

angelinajolie

Angelina Jolie: ”Jag är glad att jag inte dog”
Innan Angelina Jolie träffade Brad Pitt levde hon ett ganska struligt och destruktivt liv. I en ny intervju med 60 Minutes berättar Angelina nu om den svåra tiden.
– Jag gick igenom mörka tider men jag dog inte ung så jag är lyckligt lottad. Jag är fortfarande en bad girl men den sidan av mig tillhör bara Brad nu.

jessicasimpson

Jessica Simpson vill föda i högklackat
Graviditeten tänker inte hindra Jessica Simpson från att leva sitt liv precis som vanligt och hon tänker definitivt inte ändra på sin klädstil.
–  Jag gick till läkaren igår och han sa till mig att jag måste sluta bära högklackat. Då svarade jag: ”Ursäkta?! Jag kommer att föda i mina YSL-klackar!”.

suri

Skriver Suri Cruise en barnbok?
Det ryktas från flera håll just nu att 5-åriga Suri Cruise är i full gång med att skriva en barnbok. Enligt källor ska hon både skriva och illustrera boken som handlar om en liten flicka som bor i ett stort hus i Beverly Hills. Och de stolta föräldrarna Tom Cruise och Katie Holmes vill försöka publicera boken när den är färdig. För bra för att vara sant?

jakeolivia

Jake Gyllenhaal + Olivia Wilde = sant?
Har singelhunken Jake Gyllenhaal och nyskilda skådisen Olivia Wilde fattat tycke för varandra?  Paret har synts ”mysandes” tillsammans i New York i dagarna och det är inte första gången de umgås. CHIC säger satsa! Det behöves ett hett nytt kändispar som kan lysa upp vintermörkret.

rosiebetty

Rosie Huntington-Whiteley: ”Jag såg ut som Ugly Betty”
Supermodellen och skådisen Rosie Huntington-Whiteley har blivit utsedd till världens sexigaste kvinna men enligt henne själv har hon inte alltid varit så vacker.
– Jag såg ut som Ugly Betty när jag var 15. Oplockade ögonbryn, för mycket smink, flätor och tandställning.
Vi behöver bildbevis om vi ska tro dig, Rosie!


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar