Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.48
Annons


veckansnews48

De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

carolinagynning

Carolina Gynning är gravid
Carolina Gynning, 33, och pojkvännen Alexander Lydecker, 30, väntar sitt första barn. Carolina avslöjade den glada nyheten i TV4 Nyhetsmorgon.
– Jag blev jättelycklig när jag fick reda på det. Nu vill jag verkligen ta mig tid att vara mamma och vara hemma med min bebis. Jag är mogen att ställa om mitt liv.
Grattis önskar CHIC!

anne

Anne Hathaway förlovad
Skådisen Anne Hathaway har jobbiga förhållanden bakom sig men nu har hon äntligen funnit ”The One”. I veckan förlovade hon sig med pojkvännen Adam Shulman och paret är väldigt lyckliga. Vi längtar till bröllopet!

kourtney

Kourtney Kardashian väntar nr 2
Realitystjärnan Kourtney Kardashian och pojkvännen Scott Disick väntar sitt andra barn. Paret har länge haft det kämpigt i sitt förhållande men nu är de lyckliga igen.
– Jag är i nionde veckan, man brukar ju vänta tolv veckor tills man berättar det men jag känner mig lugn och säker, säger Kourtney som har fått lyckönskningar från hela familjen Kardashian.

kristin

Kristin Cavallari förlovad igen
Andra gången gillt? ”The Hills”-stjärnan Kristin Cavallari och pojkvännen Jay Cutler har förlovat sig igen. I juli i år bröt de sin förlovning, bara dagar efter att Kristin poserade iklädd brudklänningar i tidningen Life&Style. Nu har paret äntligen försonats igen.
– Den här gången är det officiellt. Jay och jag är förlovade igen!, skrev Kristin på Twitter.

maggie

Maggie Gyllenhaal gravid igen
Jake Gyllenhaal
ska bli morbror igen! Hans storasyster Maggie och hennes make Peter Sarsgaard väntar sitt andra barn. Paret berättade för vänner och familj på Thanksgiving men Maggie ska redan vara i sjätte månaden.

blake

Hatar Scarlett Blake?
Blake Lively verkar ha en ny fiende i Hollywood. Skådiskollegan Scarlett Johansson ska nämligen vara väldigt upprörd över att Blake har snärjt Scarletts exmake Ryan Reynolds. En nära källa till Scarlett berättar för US Weekly att Scarlett är sur över att inte längre ha Ryan lindad kring sitt lillfinger. Hm, är det inte baksidan med en skilsmässa, Scarlett?

twilight-520x346

Breaking Dawn har dragit in 3,3 miljarder
Det går riktigt bra för Robert Pattinson och resten av ”Twilight”-gänget. På bara 12 dagar har deras fjärde film ”Breaking Dawn – Part 1” dragit in sanslösa 3,3 miljoner kronor. Vi gissar att det blir en rätt fet julbonus för skådespelarna?

katyperry

Katy & Russell förnekar skilsmässorykten
Förra veckan fick Katy Perry och maken Russell Brand intyga att de inte väntade barn. Nu har de istället fullt upp med att bevisa att skilsmässoryktena som florerar kring paret den här veckan är osanna.
– First I’m pregnant & then I’m divorced. What am I All My Children?!” #ifihadadollarforeverytime, skrev Katy på Twitter.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures, Carolina Gynning


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar