Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.49
Annons


veckansnews49

De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

kirsten

Kirsten Dunst: ”Någon som vill skaffa barn med mig?
I vår fyller Kirsten Dunst 30 år och hennes största orosmoln är att inte träffa någon att skaffa barn med.
– Jag är så redo för det livet. Jag vill skaffa barn och flytta ut till förorten. Men killar är lite som Peter Pan, de är 35 men de agerar som om de vore 25!

beckham

Victoria Beckham shoppar dyrt till baby Harper
Harper Beckham är bara fem månader men hon har redan en större och mer exklusiv garderob än många vuxna. I veckan var mamma Victoria i London och shoppade kläder till den lilla för hela 4 680 kr. Bland fynden fanns ett par vantar för 470 kr, en kappa för 1 600, en kofta för 710 och en festklänning för 1580 kr. Wow!

tom

Tom Cruise uppfyller livslång dröm
Tom Cruise har alltid drömt om att få besöka underverket Taj Mahal i Indien. I veckan gjorde han äntligen slag i saken och uppfyllde sin dröm. Dock blev det stjärnan själv, istället för byggnaden, som blev sevärdheten. Hundratals fans flockades kring Tom när han poserade på den berömda stenbänken framför Taj Mahal.

angelina

Angelina Jolie slutar äta för barnens skull
Sexbarnsmamman Angelina Jolie blir bara smalare och smalare men hennes tunna figur har, enligt hennes vänner, inte något med fåfänga att göra. Anledningen är istället att göra ett statement inför de fattiga barnen hon besöker när hon reser runt som FN-ambassadör.
– Angelina säger att om inte barnen kan äta så kan inte hon heller äta, säger en källa till Us Weekly.

ashton

Ashton Kutcher flirtar med Lea Michele
Demi? Vem? Ashton Kutcher ger definitivt sken av att ha gått vidare efter separationen från hustrun Demi Moore. I veckan gjorde han sitt första röda mattan-framträdande efter uppbrottet och han såg rejält lycklig ut. På premiären av hans nya film ”New Years Eve” flirtade och skrattade han med kollegan Lea Michele. Ser inte Lea ut som en yngre kopia på Demi?

glee

Chewbacca gästspelar i ”Glee”
Lystring alla ”Star Wars”-fans! Om ni har Chewbacca-absitens ska ni ta er in titt på årets julavsnitt av TV-serien ”Glee”. Den hårige karaktären gästspelar nämligen i avsnittet.
– Det finns bara en kille som kan vara Chewbacca officiellt och han lever i norra Kalifornien så vi flög in honom och fick ha honom en hel dag, säger ”Glee”-stjärnan Matthew Morrisson.

gaga

Lady Gagas nya pojkvän
Lady Gaga pratar ofta om att hon tror att det är ödesbestämt att hon ska vara singel hela livet. Just nu verkar hon dock inte vara så singel. Det har ryktats ett tag om att sångfågeln fattat tycke för ”Vampire Diaries”-hunken Taylor Kinney och i dagarna sågs de hålla handen backstage på KIIS-FM Jingle Ball i LA.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar