Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.5
Annons


veckansnews5

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

spicegirl

Återförening på G för Spice Girls?
De har gjort det förr och nu verkar det som att de kommer göra det igen. En återförening för 90-talsbandet Spice Girls kan bli verklighet redan i sommar.
– Jag tror att det kommer att hända på drottning Elizabeths 60-årsjubileeum. Åh nej, jag kommer få så mycket skit för att jag råkade säga det här, det är så totalt jävla topphemligt fortfarande, säger Melanie Brown i en ny intervju.

kirstenbell

Kristen Bell galen i sengångare
Den söta skådisen Kristen Bell är fullkomligt tokig i sengångare. I ett nytt avsnitt av ”The Ellen DeGeneres Show” avslöjar stjärnan att hennes pojkvän Dax Shepard överraskade henne med ett besök av en liten sengångare på hennes födelsedag. Och Kristens reaktion? Hon grät fullkomligt hysteriskt av lycka – och Dax fångade allt på film!

scarlettjohansson

Scarlett Johansson har ny kille
Exmaken Ryan Reynolds har ju dejtat Blake Lively länge och nu har även Scarlett Johansson funnit kärleken på nytt. Den lycklige mannen heter Nate Naylor, är 38 år, jobbar med reklam och har äran att mysa med en världens vackraste kvinnor på gatorna i New York.

kristenstewart

Pekar Kristen Stewart finger åt Lagerfeld?
Kristen Stewart har ju gått från ”Twilight” till att jobba med Chanels Karl Lagerfeld. Kristen befinner sig i Paris för den ärofulla fotograferingen men den här bilden har fått modevärlden om att undra Kristen verkligen tar jobbet på allvar. Vi hoppas och tror att det är någon annan är Karl som Kristen pekar finger åt!

alba

Albas otippade nya kompisgäng
Jessica Alba verkar ha skaffat sig ett nytt – och lite otippat – kompisgäng.  Häromdagen var hon och maken Cash Warren ute och åt middag och festade med följande sällskap: pojkbandssångaren Joe Jonas, ”American Pie”-stjärnan Tara Reid och George Clooney-exet Elizabetta Canalis.

carter

Nick & Aaron Carters syster Leslie död
Artistbröderna Nick och Aaron Carter drabbades av en tragedi i veckan. Deras 25-åriga syster Leslie Carter (mitten) hittades död i sin lägenhet i New York. Dödsorsaken är ännu okänd men familjen fruktar att en överdos tog unga Leslies liv.
– Att sjunga är renande för mig så jag tänker tillägna resten av min turné till min lillasyster, hon älskade att se mig uppträda, säger Nick i ett uttalande.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar