Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v. 50




Annons


De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

Britney Spears hyr lyxhus
Britney Spears och hennes familj har fått en tidig julklapp i år. Sedan början av december har de ett nytt hem – en gigantisk lyxvilla utanför LA som de hyr för 174 000 kr i månaden! Huset har bland annat bibliotek, biograf, gym, pool, spa och en egen pub.

Lindsay Lohan bestulen
Mellan besöken i rätten och läckta nakenbilder tog sig Lindsay Lohan en välbehövlig semester på Hawaii. Men inte ens där kunde hon komma undan dramatiken. Under en festkväll blev stjärnan besluten på sin Chanel-väska, värd 34 800 kr, och dess innehåll på 69 900 kronor. Som tur var återfanns väskan – dock utan pengar – senare under kvällen.

Har Miley Cyrus förstorat brösten?
När 19-åriga Miley Cyrus äntrade röda mattan iklädd en Roberto Cavalli-klänning med djuuup urringning startades genast ett rykte om att den unga stjärnan skulle ha lagt sig under kniven. Men kanske hade Miley bara hittat en riktigt bra behå för hon förnekade snabbt ryktena på Twitter.
– Tack för komplimangen men de här älsklingarna är bara mina.

Hollywood på Sverigepremiär
Den omtalade Hollywoodversion av svenska ”The Girl with the Dragon Tattoo” har äntligen haft premiär och i tisdags fick Stockholm finbesök av självaste huvudrollsinnehavarna Daniel Craig och Rooney Mara. Även Stellan Skarsgård var på plats.

Kim köper Elizabeths smycken
Legenden Elizabeth Taylors samling med 80 vackra smycken auktionerades ut i veckan för svindlande 810 miljoner kronor. Och en av köparna, sägs vara, ingen mindre än Kim Kardashian. Stjärnan ska ha budat 450 000 kronor på tre av Elizabeths armband.

Cameron Diaz + Diddy= sant?
Efter uppbrottet med A-Rod kan Cameron Diaz ha funnit kärleken igen – i Sean ”Diddy” Combs. Paret sågs för första gången tillsammans på en lunch för en månad sedan och i veckan festade de tillsammans i New York.  Enligt deras representanter är båda fortfarande singlar. Men frågan är, hur länge till?

Clooney & Gosling till Golden Globes
2012 års galasäsong närmar sig med stormsteg och nu är Golden Globes-nomineringarna klara. George Clooney och Ryan Gosling toppar listan med två nomineringar var. Med på listan finns även bland andra Brad Pitt, Michelle Williams och Kate Winslet.

Paris Jackson får en huvudroll
Michael Jacksons 13-åriga dotter Paris är redo för rampljuset. I veckan har hon gett sin första egna intervju och dessutom har hon fått huvudrollen i filmen ”Lundon’s Bridge and the Three Keys”. Inte illa!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


Annons



Laddar