Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.6
Annons


veckansnews6

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

beyonce

Beyoncé & Jay-Z tar patent på Blue Ivy
Världen har inte ens fått se lilla Blue Ivy Carter än men folk står redan på kö för att tjäna pengar på hennes namn. Det tänker föräldrarna Beyoncé & Jay-Z nu sätta stopp för och har ansökt om att få patent på deras lilla dotters namn. Beyoncé själv skapade en annan av veckans stora snackisar när hon visade upp sin fantastiska kropp för första gången sedan förlossningen.

davidbeckham

David Beckham har bara tre vänner
David Beckham har en stor familj men han kan räkna sina vänner på sin ena hand.
– Jag har min fru, mina fyra barn, mina föräldrar och tre riktigt goda vänner. Det är allt du behöver. Jag har hellre tre riktigt bra vänner än 20 bra vänner, avslöjade Becks i veckan.
Han sa dock inte vilka de tre vännerna är men troligtvis är det Tom Cruise, TV-kocken Gordon Ramsay och fotbollsspelaren och Becks bestman Gary Neville.

blakelively

Blake Lively får hel vårkollektion av Louboutins
Blake Lively är en lycklig kvinna. Inte nog med att hon dagligen går klädd i outfits ur den mytomspunna ”Gossip Girl”-garderoben – i dagarna fick hon även hela Christian Louboutins exklusiva vårkollektion.
– Herregud, hela skokollektionen levererades hem till mig och de är så vackra! Jag har gått runt i allihop hemma i lägenheten, säger Blake.

katy_perry

Katy Perry signerade skilsmässopappret med smiley
Katy Perry & Russell Brand tänker inte ödsla någon tid på en utdragen skilsmässoprocess. Ansökan skickades in för lite mer än en månad sedan och nu är allt redan påskrivet. Katy verkade så glad att slippa Russell att hon signerade pappret med en smiley! Det hon kanske är mest glad över är att exmaken inte vill ha några av hennes pengar – trots att han har rätt till hälften då paret inte skrev något äktenskapsförord.

adele

Adele & Karl Lagerfeld i vikt-bråk
Sångfågeln Adele hade knappt hunnit återhämta sig efter sin operation innan designerkungen Karl Lagerfeld hoppade på henne med kommentarer om hennes vikt.
– Saken med Adele är att hon är lite för tjock. Men hon har ett vackert ansikte och en gudomlig röst, sa Karl.
Adele ger svar på tal med att säga att hennes vikt inte har något med hennes karriär att göra:
– Jag representerar majoriteten av världens kvinnor och jag är stolt över det. Och de flesta i den här industrin vet att om de skulle våga nämna något om min vikt så skulle de aldrig få jobba med mig.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar