Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.7
Annons


veckansnews7

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

katyperry

Katy Perrys galna hatt
Modeveckorna är i full gång men veckans största modesnackis (i dubbel bemärkelse) är Katy Perrys galna, gigantiska, rosa hatt. Stjärnan bar den ovanliga huvudbonaden på MusiCares Person of the Year Tribute to Paul McCartney. Kanske försökte hon avleda uppmärksamheten från sin pågående skilsmässa?

whitney-houston-grammy

Farväl, Whitney Houston!
Ytterligare en stor stjärna har slocknat. Whitney Houston, 48, hittades livlös i ett badkar på ett hotellrum i Beverly Hills den 11/2. I veckan har hon hyllats över hela världen och imorgon (18/2) begravs hon hemma i New Jersey. Vännerna Aretha Franklin och Stevie Wonder kommer sjunga under ceremonin och skådiskollegan Kevin Costner, från succén ”The Bodyguard” ska hålla tal.

shakira

Shakira attackerad av sjölejon
Sångfågeln Shakira hamnade i riktigt trubbel när hon skulle ta kort på sjölejon i Kapstaden. Ett av djuren trodde att stjärnans mobiltelefon var en fisk och attackerade henne.
– Jag blev helt paralyserad och kunde inte röra mig. Min bror ”Super-Tony” hoppade över mig och drog bort mig från besten, han räddade mitt liv, skriver Shakira på Facebook.

zac

Zac hjärta Lily
Vi har fått ett nytt kärlekspar i Hollywood. De unga skådespelarna Lily Collins, 22, och Zac Efron, 24, har funnit varandra. I veckan gick de på dejt tillsammans i West Hollywood på självaste Alla Hjärtans Dag. Seriösare än så kan det väl inte bli?

blueivy-520x346

Hej där, Blue Ivy Carter!
Nu har vi äntligen fått se världens kändaste bebis – Blue Ivy Carter! Hennes stolta föräldrar Beyoncé och Jay-Z ville så gärna dela sin glädje med sina fans men de kunde absolut inte tänka sig att sälja bilder på sitt barn. Lösningen blev en tillfällig Tumblr-sajt. Bra val!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar