Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.8
Annons


veckansnews8

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

victoriadaniel

Prinsessan Estelle är född
Den 23 februari fick Sverige vara med om ett historiskt ögonblick – då vår nya prinsessa och blivande drottning kom till världen. Det har firats med prinsesstårtor över hela landet samtidigt som den lilla flickan har fått träffa sina närmaste släktingar för första gången hemma på Haga Slott. Föräldrarna valde ett lite ovanligt och inte så traditionellt kungligt namn – Estelle Silvia Ewa Mary. Men ett ganska passande namn för en prinsessa på 2000-talet? Nu väntar vi med spänning på den första bilden!

drewbarrymoore

Är Drew Barrymore gravid?
Drew Barrymore är en lycklig kvinna. Hon är helt nyförlovad med pojkvännen Will Kopelman och nu kanske hon även är gravid. På den här bilden syns Drew lämna ett läkarbesök med vad som ser ut att vara bilder från ett ultraljud i handen. Paret har dock ännu inte kommenterat bilderna.

parishilton

Paris Hilton vinner storslam
Mycket vill ha mer? Lyxhotellarvtagerskan Paris Hilton är tydligen inte nöjd med de miljoner som hon redan har på sitt bankkonto. När hon firade sin födelsedag i Las Vegas i dagarna passade hon på att spela lite Blackjack – och hon vann 198 000 kronor!
– Det tog bara några minuter att vinna! Måste ha varit min födelsedagstur, bloggar Paris om händelsen.

russellbrand

Russell Brand leker runt
Nyblivna singeln Russell Brand ligger inte på latsidan när det kommer till dejtande. För att hitta sig själv igen efter skilsmässan har han börjat med yoga och där har han träffat inte mindre än två nya flammor den senaste veckan! De har båda dessutom fått spenderat tid på tu man hand med stjärnan i hans hem.  På bilden håller han handen men den ena mystisk kvinna och på den infällda bilden syns yogaflamman nr 2, Oriela Medellin.

zacefron

Zacs pinsamma ögonblick
Zac Efron är i full gång med att marknadsföra sin nya film ”The Lorax” men på röda mattan var han med om ett minst sagt pinsamt ögonblick. När den unga stjärnan skulle ta ut något ur sin jackficka ramlade en kondom ut av misstag. En uppenbart generad Zac mimade ”oh my god” till sitt följe och försökte dölja sitt röda ansikte bakom solglasögon.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar