Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.11
Annons


veckansnews11

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

charlize_theron

Charlize adopterar son
Skådisen Charlize Theron, 36, har blivit mamma för första gången! Hon har adopterat en liten son som hon kallar för Jackson. Stjärnan har varit singel sedan skilsmässan från Stuart Townsend 2010.
– Charlize har alltid velat bli mamma och hon är glad att hon kan göra det på egen hand nu, säger en källa till Us Weekly.

jennifer_lopez

Planerar J.Lo bröllop?
Nyseparerade Jennifer Lopez dejtar som bekant bakgrundsdansaren Casper Smart, 24, och i veckan har rykten om att paret planerar bröllop dykt upp. J.Los vän och designer Roberto Cavalli (som var den som avslöjade Jennifers graviditet) skrev på Twitter att stjärnan kontaktat honom med en förfrågan om att han ska designa hennes brudklänning. Enligt Cavalli ska hans konto ha blivit kapat – men ingen rök utan eld, eller?

carlisle

Kelly & Carlisle skiljer sig
Nu är både Kelly Taylor och Carlisie Cullen singlar! ”Beverly Hills”-stjärnan Jennie Garth och ”Twilight”-hunken Peter Facinelli skiljer sig, efter 11 år som gifta. Paret har tre döttrar tillsammans. Otrohetsrykten florerar men det förnekas bestämt av paret.

eva_longoria

Eva Longoria är singel
Eva Longoria, 37, har gjort slut med pojkvännen Eduardo Cruz. Eva har dejtat Eduardo, som är lillebror till Penelope Cruz, sedan hennes skilsmässa från Tony Parker blev klar 2011. Eva verkar ta uppbrottet bra och har spenderat mycket tid ute i vimlet de senaste dagarna.

russell_brand

Russell Brand arresterad
Russell Brand lever ett turbulent liv sedan uppbrottet med frugan Katy Perry. I måndags blev han arresterad efter att ha kastat en paparazzifotografs iPhone genom ett fönster i New Orleans. Men Russell har en förklaring till sitt beteende:
– Sedan Steve Jobs dog kan jag inte hantera när människor inte använder sin iPhone på ett irrelevant sätt. Mina handlingar är en hyllning till honom, skriver skådisen på Twitter.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar